Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους δημοσιογράφους μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών στις ΗΠΑ και ξέσπασε φωνάζοντας και αποκαλώντας τους ψεύτες.

Διευθυντικά στελέχη αλλά και αστέρες τηλεοπτικών καναλιών μπήκαν χθες στον χρυσό πύργο του Τραμπ και τα άκουσαν από το νέο πρόεδρο σε μια συνάντηση που συμφωνήθηκε να μείνει off the record.

Ωστόσο φαίνεται ότι το ορισμένες πληροφορίες διέρρευσαν και τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά… Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «New York Post», ο Τραμπ επιτέθηκε  σε μεγάλα ονόματα από τον χώρο των ΜΜΕ.

«Ήταν σαν μία γαμημ… ιερά εξέταση», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

Ο Τραμπ ξεκίνησε την επίθεση από τον επικεφαλής του CNN, Τζεφ Ζούκερ: «Μισώ το δίκτυό σας, κάθε ένας στο CNN είναι ψεύτης και θα πρέπει να ντρέπεται», φώναζε ο νέος πλανητάρχης μπροστά στους έκπληκτους δημοσιογράφους.

«Η συνάντηση ήταν καταστροφή. Τα τηλεοπτικά στελέχη νόμιζαν ότι τους κάλεσε για να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα έχουν πρόσβαση στη νέα κυβέρνηση αλλά έφαγαν κατσάδα», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Να σημειωθεί ότι και δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε την καταστροφική συνάντηση Τραμπ και στελεχών ΜΜΕ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα μεγάλο δωμάτιο στον Πύργο Τραμπ , όπου υπήρχαν περίπου 30 ή 40 άτομα.

Ο Τραμπ έλεγε συνεχώς: «Είμαστε μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ψεύτες των μέσων ενημέρωσης».

Στη συνέχεια άρχισε να επιτίθεται τον επικεφαλής του CNN, Τζεφ Ζούκερ και μετά είχε σειρά η δημοσιογράφος του NBC, Κέιτι Τουρ, στην οποία όμως δεν αναφέρθηκε ονομαστικά. Είπε χαρακτηριστικά ότι μία φρικτή ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού δικτύου έκλαιγε συνεχώς όταν έγινε γνωστό ότι η Χίλαρι έχασε τις εκλογές.

*Στη φωτογραφία ο Τζεφ Ζούκερ του CNN