Την ώρα που ο τίτλος του άρθρου δεν χρειάζεται καμιά περαιτέρω διευκρίνιση, κάποια πράγματα οφείλουν να ειπωθούν.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό των περιστατικών της λίστας μας παραείναι αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό, ευθεία προσβολή σε κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Κι ενώ τα βίντεο ανέβηκαν στο ίντερνετ και κυκλοφόρησαν online, καλό θα είναι να μην τα αναζητήσετε, μένοντας απλώς στην εξιστόρηση των γεγονότων.

Κι αυτό γιατί είναι άκρως εφιαλτικά…

Ο κατά συρροή δολοφόνος με το φρικιαστικό υλικό

mmamxjjfreetsgsf1

Μεταξύ Μαρτίου 2001 και Μαΐου 2002, οι σοροί 12 ιερόδουλων βρέθηκαν σε χαντάκια δρόμων του Σεν Λούις του Μισούρι. Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στα ίχνη του σερβιτόρου Μόρι Τρέιβις και το ένταλμα έβγαλε λαβράκι, μιας και το υπόγειο της κατοικίας του είχε μεταμορφωθεί σε θάλαμο βασανιστηρίων και ανείπωτου τρόμου.

Ανάμεσα στα αποδεικτικά που συλλέχθηκαν ήταν και μια βιντεοταινία με τον ανατριχιαστικό τίτλο «Η Μέρα του Γάμου σου». Το υλικό περιείχε τον Τράβις να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών και να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με ιερόδουλες, αν και το πράγμα κλιμακώθηκε σύντομα σε μια από τις πλέον διεστραμμένες ταινίες όλων των εποχών.

Οι γυναίκες εξαναγκάζονταν στο φιλμάκι να συμμετέχουν σε περίεργα σεξουαλικά παιχνίδια και τελετουργικά και κατόπιν βιάζονταν και βασανίζονταν. Τελικά, μια από τις ιερόδουλες στραγγαλίστηκε μπροστά στην κάμερα, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην έρευνα να ζητήσουν κατόπιν ψυχολογική υποστήριξη.

Ο κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε για 17 φριχτούς θανάτους, εντοπίστηκαν ωστόσο μόνο 12 πτώματα. Ο Τράβις δεν θα παρείχε άλλη βοήθεια στο έργο των διωκτικών αρχών, μιας και κρεμάστηκε στο κελί του με το που τον συνέλαβαν…

Όταν τα αγόρια παίζουν τους πιστολέρο

mmamxjjfreetsgsf2

Ένας 40χρονος άντρας έπιασε φιλίες με τους δυο νεαρούς δολοφόνους του, κάποιους Άντονι Φιτζέραλντ και Ντέιβιντ Μπλούμερ. Ένα απρεπές σχόλιο του μεσήλικα για την κοπέλα του Φιτζέραλντ ανάγκασε τα δυο παιδιά να τον επισκεφτούν στο σπίτι του ένα κρύο βράδυ του 2008. Όταν η επίσκεψη πήρε τέλος, ο άντρας έμοιαζε -όπως το είπε ο ένας εκ των δύο φονιάδων του- «σαν να είχε βγει από ταινία τρόμου».

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τη μητέρα της φίλης του Φιτζέραλντ, όταν ο τελευταίος της έδειξε περιχαρής το κατόρθωμά του στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου. Στο υλικό που τράβηξε ο Μπλούμερ, ο Φιτζέραλντ χτυπούσε ανελέητα τον άντρα πολτοποιώντας το κεφάλι του και αφήνοντάς τον ματωμένη άμορφη μάζα. Η αστυνομία ταυτοποίησε μάλιστα τον άντρα από τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, μιας και δεν είχε πια αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός έφαγε ισόβια, το 2022 θα δικαιούται αναστολή της ποινής του. Αν βγει, θα έχει καθίσει μόλις 13 χρόνια πίσω από τα κάγκελα για ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα…

Ο δημοσιογράφος με τους ανοιχτούς λογαριασμούς

mmamxjjfreetsgsf3

Ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν ήταν ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού της Βιρτζίνια των ΗΠΑ (έβγαινε με το όνομα Μπρους Γουίλιαμς), μέχρι το 2013 τουλάχιστον, όταν τον απέλυσαν γιατί δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νευρά του και ξεσπούσε σε όποιον έβρισκε. Κανείς δεν ήξερε βέβαια μέχρι πού μπορούσε να φτάσει ο θυμός του!

Δύο χρόνια αργότερα, ο δημοσιογράφος έστειλε με φαξ στο δίκτυο ABC ένα 23σέλιδο έγγραφο όπου περιέγραφε λεπτομερώς τις μυριάδες συνωμοσίες και αδικίες που είχε υποστεί στον τηλεοπτικό σταθμό. Ήταν ένα παραληρηματικό κείμενο βγαλμένο από παρανοϊκό μυαλό, καμιά αμφιβολία, αν και μέχρι τότε θα ήταν πια αργά για οποιοδήποτε δράση.

Γιατί μέχρι τότε είχε ήδη πυροβολήσει και σκοτώσει δυο παλιούς του συναδέλφους κατά τη διάρκεια ζωντανού ρεπορτάζ τους! Παρά το γεγονός ότι ο κάμεραμαν τον συνέλαβε την ώρα που δολοφονούσε τη δημοσιογράφο και μετά τον ίδιο, αυτό δεν ήταν το μόνο υλικό της διπλής δολοφονίας, μιας και ο Φλάναγκαν τράβηξε κι αυτός το δικό του υλικό. Το οποίο ανέβασε στο Facebook λίγο μετά το μακελειό.

Το ανατριχιαστικό υλικό δεν έπαιξε μάλιστα ποτέ στη δικαστική αίθουσα, μιας και το περίστροφο του ρεπόρτερ είχε άλλη μια δουλειά να κάνει: ο Φλάναγκαν αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά την επίθεση…

Ο έλληνας θανατοποινίτης της Φλόριντα

mmamxjjfreetsgsf4

Μια νύχτα του 1990, ο ιδιοκτήτης αίθουσας μπιλιάρδων και ομογενής Κωνσταντίνος Φωτόπουλος και η σύντροφός του πήγαν τον 19χρονο υπάλληλό του Μαρκ Ράμσεϊ μια βόλτα στο δάσος. Του είπαν πως θα έπαιρνε μέρος σε ένα τελετουργικό μύησης που θα τον έβαζε σε μια μυστική εταιρία πληρωμένων δολοφόνων, της οποίας αρχηγός ήταν ο Φωτόπουλος, αν και η πραγματικότητα θα ήταν ελαφρώς διαφορετική.

Ο Μαρκ ήταν το θύμα της καλοστημένης απάτης, που θα τον άφηνε νεκρό για να μην πάρει το μερτικό του από μια δουλειά παραχάραξης. Άγνωστο γιατί, ο Φωτόπουλος κινηματογράφησε το όλο φονικό, τη σύντροφό του να πυροβολεί δηλαδή τον 19χρονο τρεις φορές στο στήθος. Όταν μάλιστα εκείνος έπεσε στο έδαφος, η γυναίκα τον έπιασε από τα μαλλιά και του έριξε μια τέταρτη φορά, τώρα εξ επαφής στο μέτωπο.

Οι δυο δράστες αλληλοκατηγορούνταν στο δικαστήριο, ρίχνοντας ο ένας την ευθύνη για το φονικό πάνω στον άλλο. Η κοπέλα είπε πως ήταν ο Φωτόπουλος εκείνος που την ανάγκασε να εκτελέσει τη δολοφονία απειλώντας τη με όπλο, αν και ήταν σαφές πως ο άντρας κρατούσε στο ένα χέρι τη βιντεοκάμερα και στο άλλο έναν φακό. Εντέλει καταδικάστηκαν αμφότεροι σε θάνατο, η δική της ποινή μετατράπηκε ωστόσο αργότερα σε ισόβια δεσμά.

Ο Φωτόπουλος περιμένει εδώ και 25 χρόνια την εκτέλεσή του στη Φλόριντα όντας ο μόνος έλληνας θανατοποινίτης των ΗΠΑ…

Ο ακόλαστος θετός πατέρας

mmamxjjfreetsgsf5

Όταν μια κάτοικος της Πενσιλβάνια, κάποια Τζέσικα Πάντζετ, εξαφανίστηκε το 2014, η αστυνομία έφτασε σύντομα στα ίχνη του πατριού της, Γκρέγκορι Γκραφ. Η γυναίκα του (και μητέρα της Πάντζετ) έλειπε από το σπίτι εκείνες τις ημέρες και ο πατριός έδινε αντικρουόμενες καταθέσεις στις Αρχές για το γεγονός. Όταν κατάφεραν να τον συνδέσουν με την υπόθεση, ομολόγησε τελικά το έγκλημά του, αρνήθηκε ωστόσο να μιλήσει για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του. Είπε απλώς πως ήταν σεξουαλικής φύσης.

Η αστυνομία ανέσυρε τελικά το πτώμα της κοπέλας, που είχε πυροβοληθεί στη βάση του κρανίου, από την αυλή της οικίας, αν και αυτή δεν θα ήταν η πιο φρικιαστική ανακάλυψη της ημέρας. Γιατί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του πατριού βρέθηκε λίγο μετά ένα βίντεο βγαλμένο από την Κόλαση, παρουσιάζοντάς τον να κακοποιεί το άψυχο κορμί της θετής του κόρης.

Οι ένορκοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την παρακολούθηση του υλικού στη δικαστική αίθουσα. Χρειάστηκαν μόλις έξι λεπτά για να τον καταδικάσουν το 2015 σε ισόβια κάθειρξη…