Το απόλυτο αντι-γριπικό φάρμακο υποστηρίζει ότι βρήκε μια 29χρονη μητέρα δύο παιδιών από την Αγγλία.

Όπως αποκάλυψε στο κανάλι της στο Youtube η Tracy Kiss ζήτησε τη βοήθεια του φίλου της, ώστε να της παρέχει καθημερινά το σπέρμα του για να ενισχύει το ανοσοποιητικό της σύστημα και να προστατεύεται από κρυώματα.

spesmoo1

Η χορτοφάγος βρετανίδα αναμειγνύει κάθε πρωί το σπέρμα του φίλου της με άλλα φρέσκα υλικά για να φτιάξει ένα smoothie, που συνοδεύει το πρωινό της και παραδέχεται ότι η διάθεσή της έχει βελτιωθεί πολύ. Κι αυτό, όπως λέει, ενισχύει απίστευτα το ανοσοποιητικό της σύστημα, προστατεύοντας τον οργανισμό της από κάθε κακόβουλη «εισβολή». Η 29χρονη, η οποία είναι personal trainer, στο παρελθόν έκανε καμπάνια για ακόμα μια χρήση του σπέρματος.  Έλεγε ότι χρησιμοποιούσε το σπέρμα για την παρασκευή υδατικής κρέμας για το πρόσωπο.

spesmoo2

«Ένιωθα να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και δεν είχα καθόλου ενέργεια. Τώρα είμαι μια χαρά κι έχω καλή διάθεση. Έχει πολύ ωραία γεύση, ανάλογα βέβαια με το τι έχει φάει ο κολλητός μου» λέει η Kiss , σπεύδοντας να παραδεχτεί ότι οι γύρω της τη θεωρούν περίεργη, αλλά δεν τη νοιάζει.

Κι εκείνη εξηγεί ότι εμπιστεύεται τον φίλο της, αφού είναι υγιής, δεν καπνίζει, δεν πίνει και δεν παίρνει ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Tracy ορκίζεται ότι το σπέρμα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για την υγεία και όχι μόνον ως ρόφημα.

spesmoo6

Η ίδια εξηγεί ότι το χρησιμοποιεί και ως μάσκα προσώπου. Το απλώνει 5-20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένει το πρόσωπό της. Μ’ αυτόν τον τρόπο, λέει η 29χρονη ότι θεραπεύτηκε από την ακμή που την ταλαιπωρούσε επί χρόνια και έχει δει θαυματουργικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα της.