Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τελείωσαν και το αποτέλεσμα έφερε ανάμεικτα συναισθήματα τόσο στον αμερικανικό λαό όσο και στον υπόλοιπο κόσμο που παρακολουθούσε τις εξελίξεις.

Και παρότι υπάρχουν άπειρες ειδήσεις για τον 45ο Πρόεδρο της Αμερικής οι παρακάτω πληροφορίες αποκαλύπτουν την αθέατη και κρυφή πλευρά του νέου πλανητάρχη.

Μπορεί να δείχνει αγέρωχος ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ πάσχει από μικροβιοφοβία. Μάλιστα αντιπαθεί τόσο τις χειραψίες που με μια περίτεχνη τακτική τραβάει το σώμα του συνομιλητή του προς το μέρος του για να αποφύγει την επαφή.

dontru2

Δεν καπνίζει, δεν πίνει και δεν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Φρεντ ήταν αλκοολικός για πολλά χρόνια και τον προειδοποιούσε να μείνει μακριά από τις καταχρήσεις, από τις οποίες ο ίδιος τελικά πέθανε.

Όταν ξυπνάει και κοιτάζεται στον καθρέφτη μοιάζει τελείως διαφορετικός από τις δημόσιες εμφανίσεις του. Φτιάχνει τα μαλλιά του με σχολαστικότητα και πιστολάκι με τρόπο που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

dontru3

Είναι ο μόνος Πρόεδρος με δικό του επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο μοιάζει με τη μονόπολη. Βγήκε στην αγορά το 1989 χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία οπότε και διακόπηκαν οι πωλήσεις του.

dontru4

Ήταν ανέκαθεν επιθετικός σαν χαρακτήρας και για αυτό το λόγο, οι γονείς του τον έστειλαν στην Στρατιωτική Ακαδημία της Νέας Υόρκης σε ηλικία 13 ετών για να μάθει να πειθαρχεί από όπου αποφοίτησε το 1964.

dontru5

Έχει σημάδια από τη γέννησή του και στα δύο πέλματά του.

Υπάρχει άρωμα, αποσμητικό και βότκα με το όνομα του Τραμπ.

dtrump

Ένα πράγμα μετανιώνει στη ζωή του κι αυτό είναι η απόρριψη που δέχθηκε από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το 1996, μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, της έστελνε επανειλημμένα τόνους λουλούδια σε μια προσπάθεια να βγουν ραντεβού. Αυτό ωστόσο δεν συνέβη ποτέ, όπως περιγράφει με πικρία σε βιβλίο του.

trtrm[

Η προσωπική του δεκάδα με τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη έγινε γνωστή το 2010 και στην κορυφή βρίσκεται η Μελάνια Τραμπ που τότε ήταν απλά ζευγάρι. Ακολουθούν οι: Ιβάνα Τραμπ (η πρώτη σύζυγός του) η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Μισέλ Φάιφερ, η Κάμερον Ντίαζ, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Σίντυ Κρόφορντ, η Μαράια Κάρεϊ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Νταιάν Σόγιερ.

Η κόρη του Ιβάνκα ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό πριν από το γάμο της με τον τωρινό σύζυγό της και πήρε το όνομα Yael.

Από το 1973 έχει εμπλακεί σε δεκατρείς δίκες τις οποίες κέρδισε. Αυτό ωστόσο καταρρίπτει τον ισχυρισμό του ότι δεν υπήρξαν ποτέ αγωγές εναντίον του.

Το 2013, ο κωμικός και παρουσιαστής Μπιλ Μάχερ προσέφερε 5 εκατ. δολάρια σε όποιον θα μπορούσε να αποδείξει ότι η μητέρα του Τραμπ δεν είχε ζευγαρώσει με έναν ουρακοτάγκο. Αυτό τον ανάγκασε να δημοσιοποιήσει το πιστοποιητικό γέννησης του για να αποδείξει ότι ο πατέρας του δεν ήταν ένας πίθηκος. Στη συνέχεια μήνυσε τον Μάχερ,γιατί δεν του έδωσε τα χρήματα. Η μήνυση τελικά απορρίφθηκε.

pithikos

Έχει λάβει 12 βραβεία από διαφορετικούς οργανισμούς. Το 2010 έλαβε ένα τιμητικό πτυχίο από το Robert Gordon University της Σκωτίας. Το 2015, ωστόσο  το πανεπιστήμιο ανακάλεσε την βράβευση λόγω των δηλώσεων του Τραμπ για την απαγόρευση της εισόδου στη χώρα των μουσουλμάνων.

Το 1989, είχε δηλώσει ότι αν μπορούσε να γεννηθεί ξανά θα επέλεγε να είναι ένας μορφωμένος μαύρος, επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ένα «τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με ένα μορφωμένο λευκό όσον αφορά στην αγορά εργασίας».

Είναι ο μόνος Πρόεδρος στην ιστορία της χώρας για τον οποίο ο Τύπος και συγκεκριμένα το CNN αμφισβήτησε τον ανδρισμό του ρωτώντας τη γυναίκα του Μελάνια για το μέγεθος του πέους του.