Ο νεαρός Krzysztof Wegrzyn από την Πολωνία αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα που έχει και το οποίο τον κάνει να φοβάται ακόμη και αν θα ξυπνήσει το επόμενο πρωί.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ο 18χρονος γεννήθηκε με ένα αιμαγγείωμα, έναν καλοήθη όγκο στα αιμοφόρα αγγεία της γλώσσας του, πράγμα που την κάνει να έχει το τεράστιο αυτό μέγεθος. Από τότε που ήταν παιδί οι δύο προσπάθειες που έγιναν για να αφαιρεθεί αυτός ο όγκος από τη γλώσσα του ήταν ανεπιτυχείς λόγω της μαζικής απώλειας αίματος.

glssxm2

Τώρα, ο όγκος του 18χρονου έχει αυξηθεί τόσο πολύ με αποτέλεσμα να φράζουν οι αεραγωγοί του και να αγωνίζεται να μιλήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει ακόμη μια ελπίδα να έχει στο μέλλον μια φυσιολογική ζωή.

Ο ίδιος δήλωσε στα τοπικά μέσα: «Είδα ένα αγόρι από τη Νορβηγία το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και φαίνεται μια χαρά τώρα. Δεν φαίνεται καν ότι κάποτε είχε πρόβλημα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου και γι’ αυτό δε θέλω να απογοητεύομαι».

glssxm3

Η οικογένειά του προσπαθεί να συγκεντρώσει τώρα χρήματα ώστε να αντέξουν οικονομικά ένα ταξίδι στη Γερμανία όπου εξειδικευμένοι γιατροί θα μπορέσουν να αφαιρέσουν τον όγκο. Κάποιοι γιατροί μάλιστα δήλωσαν πως έχουν τη δυνατότητα να τον βοηθήσουν και να δώσουν λύση στο πρόβλημά του.

Η οικογένεια έχει πλέον επιδοθεί σε έναν αγώνα για να βελτιώσει τη ζωή του παιδιού του και ο νεαρός ελπίζει να τα καταφέρει να ζήσει φυσιολογικά…

glssxm4