Μια γυναίκα που αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από μια σκληρή επίθεση από τον φίλο της ελπίζει ότι μέσα από την τραυματική δοκιμασία που πέρασε θα βοηθήσει άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοιες σχέσεις.

Η νεαρή Carleigh Hager δέχθηκε βάναυση επίθεση μέσα στο σπίτι που μοιραζόταν με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος μεταξύ άλλων την τραυμάτισε σοβαρά στη γλώσσα και της δάγκωσε το αυτί. Η 25χρονη υπέστη φρικτά τραύματα το κεφάλι και δεν μπορούσε να δει από το αριστερό της μάτι ενώ τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την μακρά σωματική και ψυχολογική ανάρρωση. Στο προφίλ της στο Facebook ωστόσο παρουσιαζόταν μια εντελώς διαφορετική ζωή από εκείνη της βίας και της κακοποίησης. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο και τίποτα δεν έδειχνε ότι η κοπέλα είναι θύμα ξυλοδαρμού και ψυχολογικής βίας. «Ήταν όλα μια ψευδαίσθηση» λέει χαρακτηριστικά.

Η νεαρή από την Ιντιανάπολις των ΗΠΑ φοβόταν ότι θα πεθάνει μετά την τελευταία επίθεση που δέχτηκε από τον σύντροφό της μετά την παρουσία τους σε έναν γάμο. Οι γιατροί έπρεπε να ράψουν τη γλώσσα της την οποία είχε τραβήξει με μανία ο σύντροφός της και εκείνη δεν ήταν σε θέση να φάει στερεές τροφές για περίπου τρεις εβδομάδες. «Άρχισα να αιμορραγώ και εκείνος προσπάθησε να με πνίξει με το αίμα μου» λέει περιγράφοντας τα όσα πέρασε στα χέρια του. Ο καυγάς ξεκίνησε με βρισιές και προσβολές που της έλεγε μπροστά στους φίλους τους ο ίδιος ενώ σύμφωνα με την κοπέλα προσπάθησε να την πνίξει στον ύπνο της.

Οι φίλοι της νεαρής έχουν δημιουργήσει ένα προφίλ σε μια ιστοσελίδα χρηματοδότησης από το κοινό με σκοπό να συγκεντρώσουν τα λεφτά για τα ιατρικά της έξοδα. Η ίδια δημοσιεύει τις φωτογραφίες της και πλέον θέλει να συμβουλεύει νέες κοπέλες που γίνονται θύματα κακοποίησης και να τις βοηθήσει να μιλήσουν για το πρόβλημά τους. Ο σύντροφός της έχει συλληφθεί.

fbflife1 fbflife3 fbflife4