Μια 19χρονη από τη Ρωσία γλίτωσε από θαύμα όταν έπεσε από μια πολυώροφη πολυκατοικία στη Μόσχα.

Η νεαρή Marina Lebedeva έπεσε από τον 17ο όροφο μετά από έναν τσακωμό με τον φίλο της και επέζησε αφού προσγειώθηκε σε ένα μπλε VW Golf, όπως αναφέρουν τα τοπικά δημοσιεύματα. Ένας αυτόπτης μάρτυρας, μάλιστα, είπε ότι άκουσε τη νεαρή να ουρλιάζει πέφτοντας περίπου από τα 55 μέτρα και στη συνέχεια είδε το σώμα της πάνω στο αυτοκίνητο που βρισκόταν από κάτω.

epsayt1

«Πέρασε από τη στέγη και βρέθηκε κάτω», είπε ο επιστάτης του κτιρίου ο οποίος κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο, το κορίτσι υπέστη πολλαπλά κατάγματα και τραυματισμούς στο κεφάλι λόγω της μεγάλης πτώσης. Ωστόσο αποτελεί θαύμα που δεν έχασε τη ζωή της, καθώς προσγειώθηκε πάνω στο όχημα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική μονάδα θεραπείας, έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο ενώ οι αστυνομικές έρευνες για το συμβάν βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η νεαρή δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, αλλά όπως αναφέρουν οι συγγενείς της είχε προβλήματα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα, επίσης, με τους γείτονες, η κοπέλα πέρασε το Σαββατοκύριακο έχοντας τσακωμούς με το φίλο της.

epsayt4

Το αυτοκίνητο στο οποίο έπεσε συνεθλίβη από την πτώση αλλά το πιο σημαντικό, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, είναι ότι η κοπέλα είναι ζωντανή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, τα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν ότι ήταν σε σύνδεση 15 λεπτά πριν από την πτώση.

epsayt2

epsayt3

epsayt5

epsayt6

epsayt7

epsayt8