Πριν από 13 χρόνια, ο Khalil Rafati ήταν άστεγος, εθισμένος στην ηρωίνη και ζούσε στο Λος Άντζελες. Ζύγιζε 72 κιλά, ήταν αδύναμος και το σώμα του ήταν γεμάτο σημάδια.

Σήμερα είναι εκατομμυριούχος και διατηρεί τη δική του αλυσίδα καταστημάτων. Είναι ιδιοκτήτης του SunLife Organics, μιας αλυσίδας καταστημάτων με χυμούς που έχει εξαπλωθεί από τη γενέτειρά του, το ηλιόλουστο Μαλιμπού, σε 6 περιοχές του Λος Άντζελες.

Τα καταστήματα που προσφέρουν φρέσκους χυμούς έχουν γίνει γνωστά για τις ουρές των πελατών που σχηματίζονται σε αυτά για να αγοράσουν ροφήματα με ονομασίες όπως «Το ελιξήριο της ζωής» και ο «Ευτυχισμένος». Σε μόλις 5 χρόνια, ο Rafati, που είναι τώρα 46 ετών, έχει καταφέρει να μετατρέψει το πρώτο του κατάστημα, σε μια αυτοκρατορία χυμών, ενώ η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με 13 χρόνια πριν.

Παρουσιάζοντας την ιστορία του, η Daily Mail αναφέρει ότι όντας παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και όταν έφτασε σε νεαρή ηλικία στο Λος Άντζελες, νόμιζε πως όλα θα φτιάξουν.

Αρχικά έφτιαξε τη δική του επιχείρηση με σπορ αυτοκίνητα και είχε διάσημους πελάτες, αλλά το ένα έφερε το άλλο και μπήκε στον κόσμο των ναρκωτικών. Σύντομα εθίστηκε και το 2001 έφτασε σε ακραίο στάδιο κινδυνεύοντας να πεθάνει από υπερβολική δόση. Μέχρι το 2003 έζησε στη φυλακή, αλλά όταν βγήκε αποφάσισε να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του νηφάλιος, λαμβάνοντας βοήθεια από ένα κέντρο αποκατάστασης.

Η επιχειρηματική του καριέρα ξεκίνησε, όταν γυρνώντας στο Μαλιμπού έφτιαχνε χυμούς για το προσωπικό και τα άτομα που ζούσαν στο Κέντρο Αποκατάστασης.

«Ήταν γραφτό να ανανεώσω και να βοηθήσω τους ασθενείς», είπε στους Times και πρόσθεσε: «Και να τους δώσω δύναμη. Όταν βγαίνεις από το λήθαργο και είσαι νηφάλιος είναι σκληρό, ειδικά αν προέρχεσαι από μια μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών».

Ωστόσο δεν ήταν μόνο οι ασθενείς που αγάπησαν τους χυμούς του, αλλά η φήμη τους άρχισε να εξαπλώνεται σε όλο το Μαλιμπού. Τότε αποφάσισε δειλά να ανοίξει το πρώτο του μαγαζί. Ήθελε απλά «αγάπη, θεραπεία και έμπνευση» για όλους όπως λέει ο ίδιος, και τώρα αυτές οι τρεις λέξεις είναι γραμμένες στα ρούχα των εργαζομένων στα καταστήματά του. Όπως αποκαλύπτει τα συστατικά των χυμών του είναι πολύ αυστηρά επιλεγμένα και έχουν ως σκοπό να τονώνουν και να διατηρούν τον οργανισμό υγιή.

Ο ίδιος μιλάει για την ιστορία του και πώς κατάφερε από το μηδέν να γίνει ισχυρός επιχειρηματίας, θέλοντας να στείλει το μήνυμα πώς όλα είναι δυνατά αν έχεις θέληση. Επιπλέον κύριο μέλημά του είναι να προσλαμβάνει νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

bsnman1 bsnman2 bsnman3 bsnman4 bsnman5 bsnman7 bsnman8 bsnman9 bsnman10