Ο 3χρονος Akshaj Khandelwal από το Δελχί έχει το σύνδρομο Klippel-Trenaunay το οποίο πλήττει ένα στα 100.000 άτομα και ουσιαστικά είναι αυτό που τον κάνει να μην μπορεί να περπατήσει κανονικά.

Η σπάνια αυτή διαταραχή από την οποία πάσχει, έχει κάνει το πόδι της να έχει πρηστεί έως και τέσσερις φορές από το κανονικό μέγεθός του. Η κατάσταση επίσης αυτή κάνει το πόδι του να αιμορραγεί ενώ δεν μπορεί να κάνει περισσότερα από μερικά βήματα, πράγμα το οποίο τον έχει αποκλείσει ακόμη και από το να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Ο ίδιος αγνοεί ότι είναι μια ιατρική κατάσταση και απλά θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πόδι του είναι ένα δώρο νιώθοντας τυχερός που το έχει. Σύμφωνα με την Daily Mail πολλοί άνθρωποι συχνά διατηρούν μια απόσταση από αυτόν υπό τον φόβο ότι έχουν μολυνθεί κάνοντας την οικογένεια του να ανησυχεί ότι θα πέσει θύμα εκφοβισμού από άλλα παιδιά καθώς θα μεγαλώνει.

«Ο γιος μου δεν ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δεν θέλουμε να τον κάνουμε να τον αισθάνεται άσχημα. Δεν θα μπορεί να πάει μόνος του στο σχολείο και πρέπει πριν πάει να εξηγήσουμε την κατάστασή του στους φίλους του. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα δει όλη την κατάσταση αυτή θετικά. Σήμερα μας ακούει αλλά αύριο δεν θα το κάνει, αυτή είναι η ανησυχία μου» λέει ο πατέρας του. Οι γονείς του έχουν επισκεφτεί όλα σχεδόν τα νοσοκομεία στο Νέο Δελχί αλλά δεν έχουν πάρει καμία απάντηση για το αν μπορεί να λύθεί το πρόβλημά του. Οι γιατροί σε ένα νοσοκομείο παραμένουν σε σύγχυση σχετικά με την κατάστασή του και λένε ότι είναι απίθανο να αντιμετωπιστεί με επιτυχία.

Οι γιατροί το μόνο που ελπίζουν είναι να βρεθεί κάποια θεραπεία ή ένας γιατρός που θα τους βοηθήσει πριν μεγαλώσει ο γιος τους.

vtrxpd1 vtrxpd2 vtrxpd3 vtrxpd4