Ένα νεογέννητο μωρό παρουσίασε μια θαυματουργή ανάκαμψη παρά το γεγονός ότι μαχαιρώθηκε 14 φορές και θάφτηκε ζωντανό σε έναν ρηχό τάφο στην Ταϊλάνδη.

Αφού μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό ορφανοτροφείο, έχοντας επιζήσει από τη δοκιμασία του, πλέον η ζωή του αλλάζει ριζικά αφού εγκρίθηκε η υιοθεσία του από μια οικογένεια στη Σουηδία.

tmpetaps1

Το επτά μηνών αγοράκι που ονομάζεται Aidin πετάχτηκε από ύψος σε έναν τάφο 20 εκατοστών στην επαρχία Κον Καέν στην Ταϊλάνδη τον Φεβρουάριο, λίγες μόλις μέρες μετά τη γέννησή του. Είχε υποστεί τρομακτικούς τραυματισμούς με μαχαίρι πριν το πετάξουν στο έδαφος και το εγκαταλείψουν για να πεθάνει. Ωστόσο στάθηκε πολύ τυχερό όταν μια γυναίκα βοσκός που περνούσε από το σημείο, είδε ένα μικροσκοπικό πόδι να προεξέχει από το έδαφος κάτω από ένα δέντρο.

tmpetaps3

Στη συνέχεια άκουσε το κλάμα του μωρού και συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για ένα παιδί το οποίο είχε θαφτεί ζωντανό. Η 53χρονη άρχισε μανιωδώς να σκάβει το χώμα με τα χέρια της και ανακάλυψε το τραυματισμένο νεογέννητο. Ο Aidin μεταφέρθηκε από την ίδια γρήγορα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες όπου οι γιατροί βρήκαν τις 14 μαχαιριές πάνω στο σώμα του. Παραδόξως, μάλιστα, ανέφεραν ότι η πίεση από το έδαφος πάνω στο σώμα του ήταν αυτή που απέτρεψε να έχει το αγοράκι αιμορραγία μέχρι θανάτου.

tmpetaps2

Το τυχερό αγοράκι είναι πλέον έτοιμο να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή γεμάτη αγάπη. Αφού μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο, εγκρίθηκε η υιοθεσία του από μια οικογένεια που ζει στη Σουηδία. Οι υπεύθυνοι λένε ότι έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για να διασφαλιστεί ότι ο μικρός Aidin πηγαίνει πλέον σε ένα ασφαλές σπίτι.

Η αστυνομία θεώρησε ως ένοχη της πράξης τη μητέρα του, η οποία εντοπίστηκε και κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας και εγκατάλειψης του παιδιού της.

tmpetaps4