Βουλιαγμένοι πολλές φόρες μέσα στην καθημερινότητά μας και τον εγωισμό μας μερικές φορές ξεχνάμε πως στην πραγματικότητα όλος μας ο κόσμος και το μικροσύμπαν της ζωής μας δεν είναι παρά μια κουκκίδα, δεν είμαστε παρά «ένα μικρό ψάρι σε μια τεράστια λίμνη».

Αυτό ακριβώς επιδιώκει να αναδείξει ο 20χρονος φωτογράφος Andrew Studer από το Όρεγκον που γυρίζει τον κόσμο αποτυπώνοντας στο φακό του τον άνθρωπο με φόντο τεράστια κι επιβλητικά φυσικά τοπία. Τη στιγμή, ίσως, όπως γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης στον «Αλέξη Ζορμπά», που «αρχίζει η ποίηση».

Στις ΗΠΑ ο 20χρονος έχει φωτογραφίσει σπήλαια στη Γιούτα, καταρράκτες στην Ουάσινγκτον και τον έναστρο ουρανό στη γενέτειρά του, το Όρεγκον. Έχει επίσης φωτογραφίσει το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία, τις λίμνες του Καναδά και τις παραλίες της Χαβάης.

«Πολλές φορές ο άνθρωπος στις φωτογραφίες είμαι εγώ, στήνω την κάμερά μου στο τρίποδο και βγάζω από μακριά τις φωτογραφίες. Όταν δεν είμαι εγώ, ‘ποζάρει’ κάποιος φίλος μου», λέει ο νεαρός φωτογράφος στη Daily Mail.

hotothgatgars7 hotothgatgars1 hotothgatgars2 hotothgatgars3 hotothgatgars4 hotothgatgars5 hotothgatgars6