Όμως, η 6χρονη Ollie Maihi από τη Νέα Ζηλανδία ξεκίνησε τη ζωή της ως αγόρι και συνήθιζε να ξεσπά σε λυγμούς ακόμη και όταν έπρεπε να χρησιμοποιήσει τις ανδρικές τουαλέτες στο σχολείο της.

Η Ollie, σύμφωνα με την Daily Mail, έκανε τη μετάβαση από το ανδρικό στο γυναικείο φύλο πέρυσι στα γενέθλιά της και πλέον προσδιορίζεται και συστήνεται σαν κορίτσι. Η 6χρονη διαγνώστηκε σε πολύ νεαρή ηλικία με δυσφορία φύλου, μια κατάσταση όπου οι άνθρωποι δεν ταυτίζονται με το βιολογικό τους φύλο. Στην τρυφερή ηλικία των τριών ετών, οι γονείς της, τής επέτρεπαν να ντύνεται και να συμπεριφέρεται κοριτσίστικα στο σπίτι με την προϋπόθεση να ντύνεται σαν αγόρι σε δημόσιους χώρους.

dfghdf

Τελικά, λίγο αργότερα, οι γονείς αποδέχτηκαν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τον ρόλο τους ως γονείς ενός παιδιού τρανσέξουαλ μετά από την επίσκεψή τους σε έναν παιδίατρο. «Όταν η Ollie μάς έλεγε ότι ήταν ένα κορίτσι, της λέγαμε «Όχι Ollie είσαι ένα αγόρι, αλλά θες να είσαι ένα κορίτσι» πράγμα το οποίο ήταν στην πραγματικότητα πιο επιζήμιο. Στο μυαλό της, ήταν η αλήθεια, αλλά δεν εμείς δεν αποδεχόμασταν αυτό που συνέβαινε» λέει η μητέρα της.

Αν και αρχικά η ίδια έδινε μεγάλη μάχη με το 6χρονο παιδί ώστε να βγάλει τα φορέματα, πλέον το έχει αποδεχτεί και έχει σκοπό να το στηρίξει ως το τέλος. Ένας ψυχολόγος αρχικά τη συμβούλεψε να ντύνει την 6χρονη με ουδέτερα ρούχα στο σχολείο μέχρι να γίνει η μετάβαση και έτσι έγινε.

Πλέον η 6χρονη ντύνεται όπως τα άλλα κορίτσια και το σχολείο έχει επιτρέψει να χρησιμοποιεί τις γυναικείες τουαλέτες. Το παιδί θα ξεκινήσει ορμονοθεραπεία μόλις γίνει 10 ετών, μια θεραπεία για να σταματήσει τη φυσική εξέλιξη των ορμονών της.