Μια ανατρεπτική σχεδιάστρια προσφέρει στις μαμάδες την ευκαιρία να φορέσουν τον ομφάλιο λώρο του μωρού τους ως… κόσμημα!

Η Ruth Avra Duff από τη Φλόριντα άρχισε να δημιουργεί τα νέα της αξεσουάρ αφού απέκτησε το πρώτο της παιδί, το 2012. Η δημιουργική μαμά πωλεί τα έργα της που ξεκινούν από 175 δολάρια ως ενθύμιο. Καλεί τις μαμάδες να στείλουν τον ομφάλιο λώρο του μωρού τους ώστε να τον τοποθετήσει και να τον διατηρήσει μέσα σε ένα ασημένιο κολιέ ή σε ένα βραχιόλι.

Η ίδια πουλά τα ιδιαίτερα κομμάτια της μέσω διαδικτύου σε γονείς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Ruth έχει σχέδια για την επέκταση της συλλογής ώστε να συμπεριλάβει στα κοσμήματα το μητρικό γάλα, τα πρώτα μαλλιά του παιδιού και το πρώτο δόντι. Η ίδια είπε: «Όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο παιδί μου, ένας στενός φίλος μου, μού έδωσε κομμάτια από τους ομφάλιους λώρους των γιων του και μου ζήτησε να κάνω κάτι δημιουργικό με αυτούς. Τους είχα στον πάγκο μου για μήνες και δεν ιδέα τι να τους κάνω. Μέχρι που γεννήθηκε ο γιος μου και μού ήρθε η ιδέα. Έκανα αμέσως δύο περιδέραια και μια νέα συλλογή γεννήθηκε».

Η νεαρή μητέρα δηλώνει πως ο ομφάλιος λώρος είναι κυριολεκτικά η σύνδεση ανάμεσα στη μητέρα και στο παιδί και βάζει όλη της την τέχνη ώστε να βγει πολύ δημιουργικό και άρτιο το αποτέλεσμα. Θέλει να φτιάχνει, όπως λέει, κάτι που θα μένει για πάντα στην καρδιά των γονιών και θα τους θυμίζει τη μαγική περίοδο της εγκυμοσύνης. Όπως, φαίνεται, μάλιστα όλο και περισσότεροι εμπιστεύονται τη δουλειά της και κάνουν παραγγελίες. dpkok2 dpkok3 dpkok4dpkok1