Κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη συγκλονιστική στιγμή που μια 16χρονη από τη Ρωσία πέφτει θύμα αρπαγής μέσα στο δρόμο, κάτι που πιο συνηθισμένα ονομάζεται «απαγωγή της νύφης».

Η πρακτική αυτή είναι διαδεδομένη σε μια περιοχή της νοτιοδυτικής Ρωσίας. Σύμφωνα με αυτήν οι νέες γυναίκες γίνονται θύματα αρπαγής από θαυμαστές τους προκειμένου να τις εξαναγκάσουν σε γάμο. Οι νεαρές γυναίκες που αρπάζονται, γίνονται όμηροι των ανδρών καθώς οι τελευταίοι ελπίζουν πώς θα αναγκάσουν τις οικογένειές τους να συμφωνήσουν σε γάμο με αυτή την τακτική. Το τελευταίο τέτοιο περιστατικό έγινε στην πόλη Όρενμπουργκ στα σύνορα με το Καζακστάν και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

sfsghsd2

Το βίντεο δείχνει τη μαθήτρια να περπατάει μόνη της σε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δίπλα σε έναν κεντρικό δρόμο. Ένας άνδρας στη συνέχεια πλησιάζει το κορίτσι από πίσω, την αρπάζει και προσπαθεί να την μεταφέρει στο αυτοκίνητό του. Ωστόσο, η έφηβη αντιδρά και δίνει αγώνα να γλιτώσει καθώς έχει πέσει στο έδαφος.

sfsghsd1

Μετά από λίγο έρχεται στο σημείο μια γυναίκα η οποία αν και αρχικά μοιάζει έτοιμη να παρέμβει, βοηθάει τον απαγωγέα να την πάνε μαζί στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα συνεχίζει να αντιδρά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που την έχουν βάλει και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα για να διαφύγει.

Οι απαγωγείς στη συνέχεια εξαφανίζονται και το μόνο ίχνος του τι συνέβη είναι η πλαστική τσάντα της κοπέλας που έχει μείνει στο έδαφος. Η αστυνομία της περιοχής επιβεβαίωσε ότι έλαβε χώρα η απαγωγή και ανέφερε επίσης ότι ένα τρίτο άτομο βρισκόταν στο αυτοκίνητο, όταν έγινε η επίθεση.

Δείτε το βίντεο: