Το σπίτι που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι αυτό που έζησε η Amy Winehouse την περίοδο της ανοδικής της πορείας και πλέον έχει γίνει στέγη για τρεις φοιτητές.

Η τραγουδίστρια έζησε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα για μερικά χρόνια, πριν μετακομίσει σε ένα νέο ακίνητο το 2010 λίγο πριν από το θάνατό της. Το λαμπερό διαμέρισμα διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα καθιστικό ενιαίας διαρρύθμισης με εντυπωσιακά ξύλινα πατώματα. Υπάρχει επίσης ένας μικρός, ιδιωτικός κήπος στον οποίο η Amy χωρίς αμφιβολία φιλοξενούσε τους διάσημους φίλους της, αλλά και ένα μπαλκόνι καπνίσματος στον πρώτο όροφο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, μάλιστα, οι τρεις φοιτητές έπαθαν το σοκ της ζωής τους όταν συνειδητοποίησαν ότι το ακίνητο το οποίο νοίκιασαν κάποτε ανήκε στη δημοφιλή τραγουδίστρια. «Είναι αρκετά μυθιστορηματικό ότι ζούμε στο παλιό σπίτι της Amy και ήμουν κάπως προκατειλημμένος αρχικά. Αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι απλά χαρούμενος που έχουμε ένα πλυντήριο πιάτων και ένα μπάνιο», δήλωσε ένας από τους φοιτητές. Επιπλέον όπως είπαν ακόμη και όταν ο ιδιοκτήτης τούς είπε την ιστορία και ότι η Amy Winehouse είχε ζήσει εδώ, εκείνοι ήταν ακόμα επιφυλακτικοί. Σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να είναι απλά ένα μέρος μάρκετινγκ για να το νοικιάσουν.

Μόνο όταν βρήκαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες και δικές της selfies με το φόντο του σπιτιού διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης λέει την αλήθεια. Η αστυνομία αναγκάστηκε να παρέμβει σε πολλές περιπτώσεις στο συγκεκριμένο σπίτι καθώς η τραγουδίστρια λάμβανε καταγγελίες από γείτονες για τους δεκάδες παπαράτσι που κατέκλυζαν το δρόμο.

amyhouse000 amyhouse1 amyhouse2 amyhouse3 amyhouse4 amyhouse5 amyhouse6