Μια οικογένεια από το Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε πως έχει κάνει ένα βήμα πίσω στο χρόνο και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού τους.

Το έχουν μετατρέψει σε μια κατοικία της δεκαετίας του ’40 και κινούνται έτσι σε όλη τους τη ζωή, καθώς ντύνονται μόνο με vintage ρούχα και ακολουθούν μια διατροφή, όπως γινόταν πριν από δεκαετίες. Επιπλέον αφήνουν την 14 μηνών κόρη τους να παίζει μόνο με παιχνίδια από τη συγκεκριμένη εποχή. Η 36χρονη μητέρα αποφάσισε ότι της αρέσει πάρα πολύ εκείνη η περίοδος, τόσο ώστε ήθελε να τη μεταφέρει μέσα στο σπίτι της και στον τρόπο ζωής της. Έτσι μαζί με το σύζυγό τους μετέτρεψαν την κατοικία τους σε ένα σπίτι παλιάς εποχής.

Το ζευγάρι ντύνεται αποκλειστικά με ρούχα εκείνης της εποχής και δηλώνει μεταξύ άλλων ότι έχει μεγάλο σεβασμό για εκείνους που έζησαν το Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην επίσης vintage κουζίνα τους προετοιμάζουν γεύματα που καταναλώνονταν εκείνη τη δεκαετία.

Όσον αφορά την τεχνολογία, δηλώνουν ότι την έχουν αγκαλιάσει, αλλά κρατάνε μεγάλο μέρος μακριά από το σπίτι τους. Το ζευγάρι έχει μια σύγχρονη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, αλλά έχει δημιουργήσει έναν ξύλινο μπουφέ για να την κρύψει πίσω, έτσι ώστε να μην καταστρέψει την εικόνα του σαλονιού του. Δεν αποχωρίζονται επίσης το ίντερνετ και τα social media, καθώς εκεί βρίσκουν ομοϊδεάτες τους με τους οποίους μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα.

Η γυναίκα συμμετέχει επίσης σε διάφορες εκδηλώσεις και παραστάσεις με θέμα τη δεκαετία του ’40 κι έχει προσαρμόσει όλον τον τρόπο ζωής της σε αυτήν. Έχει φτιάξει ακόμη και κάποια ρούχα επειδή ήταν ακριβά για να τα αγοράσει. Δεν φοράει φόρμες και παρόμοια ρούχα και προτιμά τα φορέματα της εποχής εκείνης.

Δείτε φωτογραφίες από τον τρόπο ζωής τους…

oldies1 oldies2 oldies3 oldies4 oldies6 oldies7 oldies8 oldies9 oldies10oldies5 oldies11 oldies12