H Charmain Walker-Caunt από την Αυστραλία είναι μια νεαρή γυναίκα που έχει παραιτηθεί πλέον από το να ζει μια κανονική ζωή εξαιτίας του προβλήματος υγείας που έχει. Όπως αναφέρει η ίδια, το πεπτικό της σύστημα είναι παράλυτο και ο «σύντροφος της ζωής της» είναι ένας σωλήνας δύο μέτρων που τροφοδοτεί τον οργανισμό της με θρεπτικά συστατικά μέσα από το αριστερό ρουθούνι της. Αυτό που ελπίζει, πλέον, η 35χρονη είναι να μπορεί τουλάχιστον να ελέγχει τη σταθερή ναυτία και τον εμετό και τότε ίσως η «μισή κανονική ζωή» θα μπορούσε να είναι εφικτή.

Η γυναίκα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται γαστροπάρεση. Έχει κυριολεκτικά παραλύσει το πεπτικό της σύστημα από το λαιμό της ως τα σπλάχνα της. Πιο απλά αυτό σημαίνει, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι ένα τρόφιμο δεν χωνεύεται στο στομάχι της και ακόμη και αν φάει ένα κομμάτι τοστ, αυτό θα της προκαλέσει εμετό για έξι ή επτά ημέρες μέχρι το σώμα της να απορρίψει και το τελευταίο ψίχουλο.

«Έχω πλήρως παραλύσει από τον οισοφάγο και από το στομάχι στο μικρό έντερο» λέει η ίδια περιγράφοντας την κατάστασή της ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά είναι σαν να πεθαίνει από την πείνα και να έχει μπροστά της ένα μπέργκερ το οποίο δεν μπορεί να φάει. Κάθε φορά που μπορεί να δοκιμάσει να φάει κάτι, το στομάχι της συγκλονίζεται και κάνει μέρες για να το ξεπεράσει. Η ίδια περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της φοβούμενη για σποραδικές εξάρσεις εμετού που έρχονται χωρίς προειδοποίηση. Τροφοδοτείται μόνο από το σωληνάκι και προσπαθεί να συνηθίσει αυτό τον τρόπο ζωής δίνοντας τον δικό της αγώνα.

gasdyadj6 gasdyadj5 gasdyadj4 gasdyadj3 gasdyadj2 gasdyadj1