Κάνοντας διακοπές στην Ταϊλάνδη, ένας άνδρας ανακάλυψε ότι έκλεψαν τη φίλη του, μόνο όταν είδε την αναμνηστική φωτογραφία τους.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια εικόνα στο Reddit στην οποία φαίνεται η κοπέλα του με δύο νεαρά «αξιολάτρευτα κορίτσια», όπως χαρακτηρίζονται, που φορούν παραδοσιακά ταϊλανδέζικα κοστούμια σε έντονα χρώματα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε ως αναμνηστική έξω από έναν ναό, νωρίτερα αυτό το μήνα, σε μια επαρχία στο βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν είναι γνωστό, χαμογελάει ποζάροντας για τη φωτογραφία, ενώ ένα από τα κορίτσια φαίνεται να λύνει το ρολόι από τον καρπό της, τη στιγμή που ο σύντροφός της κάνει τη λήψη. Μάλιστα το ζευγάρι ανακάλυψε πού είχε πάει το εξαφανισμένο ρολόι μόνο όταν είδε ξανά τα στιγμιότυπα των διακοπών του μέσα από τις φωτογραφίες.

«Αυτή η φωτογραφία έλυσε το μυστήριο του χαμένου ρολογιού», έγραψε ο χρήστης, αναφέροντας ότι βρήκαν τα κορίτσια έξω από το ναό που είχαν επισκεφτεί. Χιλιάδες άνθρωποι σχολίασαν τη φωτογραφία, ενώ ορισμένοι χρήστες του Reddit μοιράστηκαν τις δικές τους εικόνες από τα ίδια κορίτσια σε ανάλογο ταξίδι.

Κάποιος άλλος ανέφερε, επίσης, ότι πρόκειται για δύο «αξιολάτρευτες κλέφτρες», τις οποίες και εκείνος δεν είχε υποπτευθεί πριν χάσει ένα προσωπικό του αντικείμενο.

Ένας χρήστης του Reddit είπε ότι τα κορίτσια πρέπει να είναι οι «δύο πιο δημοφιλείς ανήλικοι κλέφτες σε όλη την Ασία», ενώ ένας άλλος παρατήρησε ότι υπήρχαν περίπου έξι κορίτσια με την ίδια στολή και θεωρεί ότι τελικά θα μπορούσε να είναι μια «οργανωμένη συμμορία».

Πολλοί ανέλυσαν την τεχνική των κοριτσιών που ουσιαστικά είναι να αγγίζουν τα θύματά τους σε πολλά σημεία για να μην γίνεται αντιληπτό το τι κάνουν, ενώ άλλοι είπαν ότι ήταν, το πιθανότερο, πολύ φτωχά και ενδεχομένως έκλεβαν για να να ζήσουν την οικογένειά τους. thieves1 thieves2 thieves3 thieves4 thieves5 thieves6