Ένα 15χρονο κορίτσι από το ανατολικό Λονδίνο έζησε φριχτές στιγμές στα χέρια μιας συμμορίας έφηβων κοριτσιών οι οποίες μάλιστα δημοσίευσαν το «κατόρθωμά» τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η νεαρή κοπέλα που αναφέρεται από το δημοσίευμα της Daily Mail ως Michelle δέχθηκε επίθεση από πέντε κορίτσια που γνώριζε. Τα κορίτσια την έριξαν στο πάτωμα και την κλωτσούσαν με μανία στο πρόσωπο και το σώμα.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με τη μητέρα της, οι έφηβες στο τέλος της άρπαξαν τα παπούτσια και την άφησαν αιμόφυρτη στο έδαφος. Όπως αναφέρει η θεία της, την πλησίασαν και της ζήτησαν να επιτεθούν σε ένα τρίτο κορίτσι όλες μαζί. Όταν αρνήθηκε, ξεκίνησε το επεισόδιο και άρχισαν να την ξυλοκοπούν άγρια.

btchfight6

Στο βίντεο που δημοσίευσαν οι ίδιες στο Snapchat, ακούγονται οι κραυγές της 15χρονης που προσπαθεί να γλιτώσει από τα βίαια χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.

«Δεν μπορώ να δω το βίντεο, δεν μπορώ να ακούω τις κραυγές πόνου της κόρης μου. Η επίθεση διήρκησε μερικά λεπτά, αλλά η κόρη μου αισθάνεται πώς ακόμα ζει τον εφιάλτη της επίθεσης. Η κόρη μου έχει γίνει πολύ νευρική και δε θέλει να βγει από το σπίτι», λέει η μητέρα της και ζητά να αποδοθεί η δικαιοσύνη και οι έφηβες να τιμωρηθούν για την πράξη τους. Όπως τονίζει, αν αφεθούν ατιμώρητες το πιθανότερο είναι ότι θα κάνουν κάτι παρόμοιο σε κάποια άλλη μαθήτρια.

Μετά την επίθεση, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου φρόντισαν τα τραύματά της και τώρα προσπαθεί να συνέλθει ψυχολογικά.

btchfight5

btchfight4

btchfight2

btchfight1 btchfight3