Όταν η 25χρονη Rosie Yearling άρχισε ξαφνικά να έχει πόνους στην κοιλιά δεν γνώριζε ότι η ζωή της ήταν έτοιμη να αλλάξει για πάντα.

Όπως λέει η ίδια μιλώντας στη βρετανική Sun, λιγότερο από ένα μήνα πριν από τον τοκετό, η Rosie ετοιμαζόταν για μια μεγάλη βραδιά έξω για να γιορτάσει το γάμο ενός φίλου της. «Είχα μόλις βάλει το νέο μου μαύρο φόρεμα και είχα βγάλει μια ολόσωμη selfie την οποία ανέβασα στο Instagram πριν ξεκινήσω για το μπαρ» λέει η ίδια.

gatsyda2Λαμβάνοντας πολλά κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, η Rosie σίγουρα δεν έδειχνε σημάδια εγκυμοσύνης που να την προειδοποιούσαν όπως αποκαλύπτει. Κατά τη διάρκεια της νύχτας άρχισε να αισθάνεται ναυτία και να πηγαίνει συνεχώς στην τουαλέτα νομίζοντας ότι είναι άρρωστη αλλά τα συμπτώματά της δεν έφυγαν τις επόμενες μέρες.

gatsyda3

Μετά από ένα αίσθημα εξάντλησης στη δουλειά της και πόνους στην πλάτη και την κοιλιά, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να επισκεφτεί τους γιατρούς. Αλλά ακόμη και εκείνοι δεν παρατήρησαν οποιαδήποτε σημάδια εγκυμοσύνης, πιστεύοντας ότι η Rosie είχε πολύ στρες που την είχε επηρεάσει. Μέχρι ένα βράδυ που ξύπνησε με πολλούς πόνους στο στομάχι και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πράγματι ήταν έγκυος μετά από έναν υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε. Δεν μπορούσε καν να πιστέψει πως δεν το είχε καταλάβει ενώ μια μαία της είπε ότι πιθανόν βρισκόταν αρκετά πίσω στην κοιλιά της και γι’ αυτό είχε και τόσους πόνους στη μέση της. Λίγη ώρα μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο ξεκίνησε ο τοκετός, πριν καν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

gatsyda4

Αυτό που προκάλεσε απορία στην ίδια και στους γιατρούς ήταν ότι όλο το διάστημα είχε κανονικά συμπτώματα περιόδου. Ένα χρόνο μετά η νεαρή κοπέλα έχει πλέον μπει σε ένα ρυθμό με τον σύντροφό της και έχουν συνηθίσει την καθημερινότητά τους με ένα μωρό που ήρθε τόσο ξαφνικά στη ζωή τους.

gatsyda5 gatsyda6