Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα νεαρό ζευγάρι από το Βιετνάμ όταν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια πλαστική σακούλα, αντί για ένα κανονικό προφυλακτικό.

Το ζευγάρι, του οποίου τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, είχε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε θεραπεία για γεννητικές αλλοιώσεις, εκδορές και αιμορραγία.

Ο γιατρός, αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκαν, ανέφερε σε συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ότι και το αγόρι και το κορίτσι ήταν και οι δύο φοιτητές και ιδιαίτερα ντροπαλοί. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, χρησιμοποίησαν σακούλα αντί για προφυλακτικό, καθώς το αγόρι ντρεπόταν να βγει έξω και να αγοράσει ένα κουτί με τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Το ζευγάρι που ζει στο Βιετνάμ, έχει εξεταστεί πλήρως μετά την ατυχία που είχε και τους έχουν χορηγηθεί αντιβιοτικά για να βοηθηθούν ώστε να ανακάμψουν. Σύμφωνα, επιπλέον, με το γιατρό, οι πλαστικές σακούλες δεν έχουν ελαστικότητα και καθόλου λίπανση και έτσι είναι εντελώς ακατάλληλες για το σκοπό που τις χρησιμοποίησε το ζευγάρι. Μπορούν να προκαλέσουν γρατσουνιές και εκδορές στον κόλπο και δεν προσφέρουν την προστασία των κανονικών προφυλακτικών.

Σύμφωνα πάντως με έρευνα που έγινε σε 6 Πανεπιστήμια του Ανόι, στο Βιετνάμ, το 16% των φοιτητών που συμμετείχαν στην έρευνα ισχυριζόταν ότι είχε σεξουαλική επαφή, αλλά μόνο το ένα τρίτο δήλωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει προφυλακτικό την πρώτη φορά. Περίπου το 25% ανέφερε ότι βρήκε τη διαδικασία της αγοράς του εξαιρετικά άβολη.