Ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία που προσπαθεί να κάνει ένα κορίτσι τα τελευταία 20 χρόνια, έχει ορκιστεί ότι θα συνεχίσει να κάνει παιδιά, μέχρι να το αποκτήσει, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη 13 γιους.

Ο Irineu Cruz και η γυναίκα του, Jucicleide Silva, έχουν παιδιά ηλικίας από ενός μήνα έως 18 ετών, όλα αγόρια, αλλά λένε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν να προσπαθούν μέχρι να έρθει και το κορίτσι.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης το ζευγάρι είχε συμφωνήσει ο μπαμπάς να βρίσκει τα ονόματα για τα αγόρια που θα κάνουν και η μαμά για τα κορίτσια. Έτσι, ο μπαμπάς ονομάτισε όλα τα αγόρια, εμπνεόμενος από ποδοσφαιριστές, ενώ όλα τα ονόματα ξεκινούν από «R».

Η οικογένεια, η οποία ζει στο Concei ao de Coit στη Βραζιλία, ήλπιζε ότι το δέκατο τρίτο παιδί τους θα ήταν ένα κορίτσι και θα πετύχουν το στόχο τους, αλλά αντ’ αυτού η μαία τούς ανακοίνωσε ότι περίμεναν ένα ακόμη αγόρι.

Ο 40χρονος πατέρας δήλωσε: «Όταν η Jucicleide ήταν για πρώτη φορά έγκυος είχαμε συμφωνήσει ότι θα μπορούσε να επιλέξει τα ονόματα των κοριτσιών και εγώ θα επέλεγα τα ονόματα αν κάναμε αγόρια. Πάντα θαύμαζα ποδοσφαιριστές όπως τους Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho και Robinho. Έτσι αποφάσισα να ονομάζω τα παιδιά μου από τους παίκτες που θαύμαζα και μου άρεσαν».

Ο μικρός Ronaldo ήρθε να ολοκληρώσει την οικογένεια με τα αδέλφια του που είναι ο 18χρονος Robson, ο 17χρονος Reinan, ο 15χρονος Ruan, ο 14χρονος Rubens, ο 13χρονος Rivaldo, ο 12χρονος Ruan, ο 10χρονος Ramon, o 9χρονος Rincon, ο 7χρονος Riquelme, ο 5χρονος Ramires, ο 3χρονος Railson και ο μόλις 2 ετών Rafael.

Φυσικά ένα από τα όνειρα του πατέρα είναι να γίνει ένας από τους γιους του, ποδοσφαιριστής. Ωστόσο η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να αποκτήσει και μια κόρη, όπως και της μητέρας που θέλει να διαλέξει επιτέλους ένα όνομα.

kounelia1 kounelia2 kounelia3 kounelia4kounelia5