Άδραξε τη μέρα, τη στιγμή… Υπάρχει ένα ρολόι που δεν δείχνει την ώρα. Δεν διαθέτει καν λεπτοδείκτες. Ακούγεται περίεργο αλλά η αξία αυτού του ρολογιού είναι ανεκτίμητη. Μας θυμίζει αυτό που ξεχνάμε. Να απολαμβάνουμε το παρόν και να ζούμε κάθε στιγμή. Να ζούμε το τώρα.

Το όνομα του ρολογιού είναι φυσικά «Now» (τώρα). Το έχει σχεδιάσει ο διαδραστικός ντιζάινερ Μάικα Ντέβις κι αυτό που κάνει το αξεσουάρ είναι να μας προτρέπει -συνεχώς- να απολαμβάνουμε τη ζωή, όσο κι αν οι υποχρεώσεις γεμίζουν ασφυκτικά τη μέρα. Το ρολόι Now στέλνει το μήνυμα: χαλαρώστε, ρίξτε ρυθμούς, ζήστε τη ζωή. Η αποστολή του μηνύματος γίνεται πολύ απλά: Στην κάσα του ρολογιού είναι γραμμένο το Now (τώρα).

«Τι έχει σημασία και γιατί;» αναρωτιέται ο Ντέιβις. «Πριν εμπνευστούμε θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις σ’ αυτό το όμορφο ερώτημα. Μας απασχόλησε σαν μια σκέψη ζωής. Ακολούθησαν περισσότερα ερωτήματα. Ερωτήσεις όπως : Τι θα συνέβαινε αν ζούσαμε κάθε μέρα σαν να μετρούσε πραγματικά; Σε τι θα έπρεπε να λέμε “όχι”; Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε λιγότερα, αλλά καλύτερα;».

Το ρολόι Now διατίθεται στο ποσό των 99 δολαρίων.