Διεκδικητές του δρόμου φαίνεται να είναι οι δύο οδηγοί στο βίντεο που ακολουθεί, με ένα φορτηγό κι ένα αυτοκίνητο να έρχονται πολύ κοντά και τελικά το πρώτο να χτυπά το δεύτερο, μέσα σε τούνελ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται οι οδηγοί του φορτηγού και του αυτοκινήτου να ανταγωνίζονται για τη λωρίδα κυκλοφορίας, τη μοναδική καθώς το τούνελ στενεύει.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να προσπαθεί να μπει μπροστά από τη νταλίκα, ο οδηγός της δεν το επιτρέπει και μάλιστα κάποια στιγμή επιταχύνει για να «κλείσει» τον άλλο οδηγό. Τελικά τα δύο οχήματα έρχονται πάρα πολύ κοντά και συγκρούονται ελαφρά.

Το βίντεο δίχασε τους χρήστες του ίντερνετ σχετικά με το πόσο εύκολα θα είχε αποφευχθεί η σύγκρουση των οχημάτων αν ένας από τους δύο οδηγούς- αλλά ποιος;- είχε κάνει πίσω και συζητήθηκε και σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως το φορτηγό εσκεμμένα χτύπησε το αυτοκίνητο κι άλλοι πως ο οδηγός δεν μπορούσε να δει το αυτοκίνητο καθώς βρέθηκε στο νεκρό του σημείο. Κάποιοι εκτιμούν πως ο οδηγός της νταλίκας ήταν αναποφάσιστος και μάλλον δεν γνώριζε το δρόμο ενώ άλλοι τα βάζουν με τον οδηγό του αυτοκινήτου που θεώρησε πως ο άλλος οδηγός θα τον δει και θα τον αφήσει να περάσει μπροστά. Υπάρχουν κι εκείνοι που λένε πως ο οδηγός του φορτηγού θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα για να αποφύγει το ατύχημα, άσχετα από τη συμπεριφορά του οδηγού του αυτοκινήτου.

car02 car03 car04 carexo