Μια γυναίκα στο Μισισιπί έκανε ρεκόρ στην περιοχή της, πιάνοντας το μεγαλύτερο αλιγάτορα που έχει αλιευθεί ποτέ στην Πολιτεία.

Η Tiffany Wienke λέει πως χρειάστηκε 20 ώρες κυνηγιού πριν τραβήξει το μεγαθήριο των σχεδόν 4,5 μέτρων και 300 κιλών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πάλεψε για δύο ώρες μαζί του για να τον ακινητοποιήσει και δεν πίστευε καν ότι θα μπορούσε να είναι επιτυχές το κυνήγι.

«Τράβαγε ένα πλοιάριο γεμάτο ανθρώπους σαν να μην είναι τίποτα», είπε η ίδια σε συνέντευξή της, θέλοντας να δείξει τη δυσκολία του εγχειρήματός της. Στο τέλος της ημέρας ήταν χαρούμενη με την επιτυχή έκβαση του κυνηγιού, αλλά περισσότερο ενθουσιασμένη με το ρεκόρ που είχε κάνει στην Πολιτεία της.

aligator2

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι αυτός θα είναι πιθανώς ο μεγαλύτερος αλιγάτορας που θα έχουμε πιάσει ποτέ. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα μας κρατήσει πίσω, αλλά είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτό», είπε η Wienke.

Το πλάσμα-«μαμούθ» είναι ελάχιστα μόνο μεγαλύτερο από το προηγούμενο που έσπασε το ρεκόρ, αλλά ακόμη κι έτσι, αυτό είναι αρκετό για να κερδίσει τον τίτλο του μεγαλύτερου αλιγάτορα στην Πολιτεία. Οι ειδικοί στο τμήμα άγριας ζωής του Μισισιπί, πάντως, αναφέρουν ότι ο αλιγάτορας θα επισκιαστεί από κάποιο άλλο μεγαλύτερο ζώο. Υπάρχουν σίγουρα κι άλλοι αλιγάτορες εκεί έξω που μπορούν να τον υπερβούν, σύμφωνα με αυτούς.

Οι ανταγωνιστές της κυνηγού ελπίζουν να έχουν την ίδια τύχη με τη γυναίκα που δεν είχε και μεγάλη εμπειρία. Η ίδια είπε ότι είναι μόλις η τρίτη φορά που πήγε για κυνήγι αλιγάτορα. Όσον αφορά την τύχη του, αυτός θα πουληθεί για το κρέας και το δέρμα του. aligator3