Μια νεαρή κοπέλα η οποία πέρασε αρκετά χρόνια άγχους και είχε οδηγηθεί ακόμη και σε αυτοτραυματισμούς μετά από σχολικό εκφοβισμό, έχει πλέον στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς και μιλάει για την ιστορία της.

Η αυτοεκτίμηση της Alicia Loveday ήταν πολύ χαμηλή, μετά από τα συνεχή αρνητικά σχόλια και τους χλευασμούς από τους συμμαθητές της στο Μάντσεστερ. Η 22χρονη άρχιζε να ξεχωρίζει στο σχολείο της ήδη από την ηλικία των 9 ετών όταν μετακόμισε, και στο καινούριο σχολικό περιβάλλον την αποκαλούσαν ανορεξική λόγω του φυσικού λεπτού σκελετού της.

Η πλέον εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα ήταν πολύ φοβισμένη και δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι, ενώ σήμερα έχει ξεχωρίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Μεγάλη Βρετανία.

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, θυμάται από την ηλικία των 9 ετών και μετά να είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού και να μην θέλει να βγει από το σπίτι. Λίγα χρόνια μετά κατέληξε εντελώς μόνη της αφού οι συμμαθητές της την είχαν απομονώσει. Θυμάται χαρακτηριστικά μια ομάδα τεσσάρων κοριτσιών να την έχουν βάλει στο στόχο και να την φέρνουν συνεχώς σε δύσκολη θέση γιατί είχε δύο μεγάλα δόντια. Τη χαρακτήριζαν επίσης συνεχώς ανορεξική λόγω του γεγονότος ότι είχε λίγα κιλά.

Το όνειρό της σήμερα, που έχει ξεπεράσει όλους τους φόβους που είχε μικρή, είναι να γίνει τραγουδίστρια και μοντέλο, ενώ πήρε μέρος στον πρώτο διαγωνισμό ομορφιάς πριν από 5 μήνες. Δήλωσε συμμετοχή μετά από παρότρυνση των φίλων της και πλέον έχει ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθησή της. Αυτό που θέλει είναι να δώσει ένα μήνυμα στα νέα κορίτσια που περνάνε δύσκολα όπως αυτή, να έχουν αυτοπεποίθηση και να κυνηγάνε τα όνειρά τους.anor7

anor1 anor2 anor3 anor4 anor5 anor6