Ένα παντρεμένο ζευγάρι από τη Νότια Ντακότα απέδειξε ότι δεν μπορεί να τους χωρίσει ούτε ο θάνατος.

Ο Henry και η Jeanette De Lange πέθαναν και οι δύο στις 31 Ιουλίου στο δωμάτιο ενός γηροκομείου με διαφορά 20 λεπτών. Το ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 63 χρόνια και είχαν αποκτήσει πέντε παιδιά μαζί. Ο Lee De Lange, ένα από τα παιδιά τους ανέφερε ότι είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, με το να φύγουν και οι δύο από τη ζωή σχεδόν μαζί. «Το αποκαλούμε αυτό ως μια όμορφη θεόσταλτη πράξη αγάπης και το έλεος του Θεού. Δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα πιο όμορφο» πρόσθεσε.

Η 87χρονη μητέρα του, η οποία έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ήταν στο γηροκομείο από το 2011. Ο Henry De Lange ο οποίος ήταν βετεράνος πολέμου την επισκεπτόταν πολύ συχνά, ακόμη και τρεις φορές τη μέρα. Όταν όμως διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, ζήτησε να μπει στο ίδιο γηροκομείο με τη γυναίκα του. Τους είχαν βάλει μάλιστα και μαζί στο ίδιο δωμάτιο, όπως είχαν ζητήσει.

Το πρωί της 31ης Ιουλίου η οικογένεια ενημερώθηκε ότι και οι δυο τους δεν ήταν πολύ καλά. Το απόγευμα έφυγε από τη ζωή πρώτα η γυναίκα σε πλήρη ηρεμία όπως αναφέρει ο γιος της. Λίγα λεπτά αργότερα, και μόλις το έμαθε ο σύζυγός της, πέθανε και αυτός. Ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, άνοιξε τα μάτια του, κοίταξε τη γυναίκα του για λίγα δευτερόλεπτα και τα ξανάκλεισε φεύγοντας μετά από 10 λεπτά από τη ζωή. Πέθανε δηλαδή ακριβώς 20 λεπτά μετά τη σύζυγο του.

Οι φίλοι και η οικογένεια δεν μπορούν εύκολα να πιστέψουν τη σύμπτωση και θεωρούν ότι είναι δείγμα της απόλυτης αγάπης και αφοσίωσης που είχαν ο ένας στον άλλον. Η ιστορία τους δημοσιεύτηκε στα μέσα και συγκινεί.

zeugari1 zeugari3 zeugari4