Η Candy Charms, μια βρετανίδα πορνοστάρ που αποκάλυψε ότι ταξίδεψε στο Ιράν για να κάνει πλαστική στη μύτη της, πυροδότησε 40.000 αντιδράσεις επειδή της επετράπη η είσοδος στη χώρα.

Η 25χρονη από το Έσσεξ δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram στο πίσω μέρος ενός ταξί όπου εξηγεί ότι επισκέφθηκε την Τεχεράνη για πλαστική επέμβαση. Φοράει μαντίλα και μαύρα γυαλιά, περιγράφοντας τους ανθρώπους που συνάντησε στο ταξίδι της ως ευγενικούς και γενναιόδωρους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, η Βρετανίδα έχει 117.000 followers στο Twitter και συχνά πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενηλίκων.

briran2

Η ίδια δημοσίευσε για την επίσκεψή της στη Μέση Ανατολή, εξηγώντας: «Η μύτη μου δεν ήταν ευθεία και εκείνοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο στη χειρουργική επέμβαση στη μύτη. Εκεί έφτιαξα τη μύτη μου». Πρόσθεσε επίσης ότι αγάπησε πολύ την Τεχεράνη, τη διαδρομή αλλά και τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωροι και ευγενικοί.

briran3

Ωστόσο, η είδηση ότι η πορνοστάρ επισκέφθηκε τη χώρα δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Περίπου 40.000 Ιρανοί δημοσίευσαν σχόλια και απαντήσεις στην εικόνα, γράφοντας στα αραβικά, ενώ πολλοί χρησιμοποιούσαν σκληρές παρατηρήσεις για να περιγράψουν τη νεαρή πορνοστάρ. Πολλές ήταν και οι αντιδράσεις γιατί της επετράπη να εισέλθει ακόμη και στη χώρα, πόσω μάλλον να κάνει μια πλαστική επέμβαση.

briran4

Κάποιοι ωστόσο την υπερασπίστηκαν λέγοντας ότι σπάνια βλέπει κανείς μια τόσο λαμπερή παρουσία στους δρόμους της Τεχεράνης. Το δημοσίευμα της Daily Mail, πάντως, αναφέρει ότι η νεαρή είναι μια από τις πολλές που εκμεταλλεύονται τις καλές τιμές για πλαστικές επεμβάσεις στη χώρα καθώς μπορεί να είναι ακόμη και 60% φθηνότερες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Charms όταν είδε τις αντιδράσεις αποφάσισε να διαγράψει τη δημοσίευσή της.