Για πολλούς, η γιόγκα αποτελεί μια κατάσταση ηρεμίας, αλλά αυτή η νεαρή το έχει πάει σε άλλο επίπεδο και το έχει συνδυάσει και μια κατάσταση απόλυτης ευτυχίας.

Η 23χρονη Greta Grondahl κάνει διάφορες στάσεις γιόγκα μπροστά σε διάσημα αξιοθέατα όπως είναι ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, η γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο και το Μάτσου Πίτσου στο Περού.

Ταξιδεύοντας και διδάσκοντας την πρακτική της σε όλον τον κόσμο, η γιόγκι με το ελεύθερο πνεύμα έχει προσελκύσει χιλιάδες θαυμαστές στο Instagram. Η νεαρή κοπέλα από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας είναι επίσης δασκάλα γιόγκα και ήταν μόλις 13 ετών όταν πάτησε για πρώτη φορά πάνω σε ένα χαλάκι για να κάνει γιόγκα. Και από τότε που έκλεισε τα 18 της, άρχισε να εξασκεί τις κινήσεις της και τις στάσεις κάθε μέρα, ακόμη και 3 ώρες ημερησίως.

Τώρα, που έχει ταξιδέψει σε δεκάδες μέρη του κόσμου διδάσκοντας γιόγκα, μπορεί να υπερηφανεύεται για τους ακολούθους της στο Instagram που αυξάνονται συνεχώς και δηλώνουν το θαυμασμό τους. Οι φωτογραφίες της με τις πόζες μπροστά στα αξιοθέατα συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια και εκείνη συνεχίζει τα ταξίδια της.

«Η γιόγκα μού άλλαξε τη ζωή. Νιώθω ότι το σπίτι μου είναι σε όλο τον κόσμο. Το να κάνω γιόγκα στο δάσος του Αμαζονίου και στο Περού ήταν το πιο εύκολο. Ζούσα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για ένα μήνα και είχα την ευκαιρία να περάσω πολύ χρόνο με τον εαυτό μου», αναφέρει η ίδια. Η Κόστα Ρίκα ήταν επίσης ένα από τα μέρη που απόλαυσε να κάνει γιόγκα και μοιράζεται στο λογαριασμό της εικόνες από εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες της…

giogi1 giogi2 giogi3 giogi4 giogi5 giogi6 giogi7 giogi9