Ο 55χρονος Valentin Ivanov, πρώην επικεφαλής μιας πετρελαϊκής στη Σιγκαπούρη, είναι πλέον παντρεμένος με το 18χρονο μοντέλο Elizaveta Adamenko.

Αυτό που έχει σχολιαστεί ωστόσο περισσότερο είναι ότι το ζευγάρι είχε σχέση από τότε που το μοντέλο ήταν 14 χρονών, 4 χρόνια δηλαδή πριν κάνουν τον πολυτελή γάμο τους σε ένα λαμπερό κάστρο στη Γαλλία. Το προφίλ στο Instagram του μοντέλου είναι φορτωμένο με εικόνες από τον λαμπερό τρόπο ζωής της, συμπεριλαμβανομένων της οδήγηση Bentley και Ferrari και της ηλιοθεραπείας σε ένα γιοτ.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι φαίνεται σε τρυφερές στιγμές, να αγκαλιάζεται και να περνάει το χρόνο του διασκεδάζοντας σε βραδινές εξόδους και διακοπές.

Το ζευγάρι σχολιάστηκε ιδιαίτερα όχι μόνο για τη διαφορά ηλικίας του αλλά για το γεγονός ότι η νεαρή ήταν ανήλικη σε όλο το διάστημα στο οποίο είχε αναπτύξει σχέσεις με τον Ivanov. Η Elizaveta όμως επιτέθηκε εναντίον εκείνων που επικρίνουν τη σχέση της με έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα και στα σχόλια που δέχτηκε σε μια φωτογραφία με τον ίδιο στο προφίλ της στο Instagram: «Οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι πιο ώριμοι και πιο έξυπνοι. Αν νομίζετε ότι όλα τα μοντέλα είναι… τάρτες θα πρέπει να ελέγξετε λίγο το λεξιλόγιό σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν το ζευγάρι είχε παντρευτεί, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση στα κοινωνικά δίκτυα, μέσα από προφίλ φίλων τους. Σβήστηκαν όμως σχεδόν άμεσα καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να διαρρεύσουν και να δεχτούν τα αρνητικά σχόλια. Τώρα η νεαρή δείχνει να απολαμβάνει τη γεμάτη πολυτέλεια καθημερινότητά της, αδιαφορώντας για τα επικριτικά σχόλια.

rosomegistanas5

rosomegistanas2

rosomegistanas3

rosomegistanas4

rosomegistanas6

rosomegistanas8

rosomegistanas9

rosomegistanas10

rosomegistanas11

rosomegistanas12

rosomegistanas7