Ένας απαρηγόρητος πατέρας θρηνεί για το θάνατο της 14χρονης κόρης του και μοιράζεται το σπαρακτικό τελευταίο μήνυμα που έλαβε από αυτήν και πιστεύει ότι ήταν «ένα είδος προαισθήματος».

Η Emily Gardner έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα της, το οποίο περιείχε δύο emojis, ένα κύμα και ένα ανθρωπάκι που κοιμάται, λίγες ώρες πριν πεθάνει σε ένα τραγικό ατύχημα με ταχύπλοο. Ο 44χρονος Clive δήλωσε: «Ήταν η τελευταία φορά που επικοινώνησα με την Emily. Τώρα νομίζω ότι ήταν κάποιο είδος προαισθήματος. Ένιωσα ότι ήταν τόσο παράξενο για μένα. Δεν είμαι προληπτικός αλλά μετά από αυτό που συνέβη, το κείμενο έχει ένα νόημα για μένα». Το νεαρό κορίτσι έχασε τη ζωή του τον περασμένο χρόνο ενώ ήταν εκδρομή στο νότιο Devon μαζί με την καλύτερη του φίλη και ακόμη έναν φίλο τους.

message1

Οι γονείς της 16χρονης που έχουν άλλα δύο παιδιά δημοσιοποιούν την ιστορία τους για να βοηθήσουν, όπως λένε, στην πρόληψη μελλοντικών παρόμοιων δυστυχημάτων με την αυστηροποίηση των περιορισμών σχετικά με τα ιδιόκτητα σκάφη και τους θαλάσσιους κανονισμούς.

message2

Η κόρη τους πνίγηκε όταν παγιδεύτηκε κάτω από το σκάφος το οποίο οδηγούσε ο μπαμπάς της καλύτερής της φίλης και όταν αυτό ανατράπηκε μετά το χτύπημα ενός πολύ ισχυρού και ψηλού κύματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κορίτσι έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να σωθεί αλλά δεν τα κατάφερε και βρήκε τραγικό θάνατο. Στο σκάφος ήταν μάλιστα και τα άλλα δύο αδέρφια της 16χρονης που σώθηκαν.

message4

Το Σαββατοκύριακο χαλάρωσης τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο και τώρα οι γονείς προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να αποτρέψουν μελλοντικά ατυχήματα.

message3