Ο άντρας στις παρακάτω εικόνες «συνελήφθη» από τις κάμερες να κυκλοφορεί γυμνός τους δρόμους. Και ο λόγος; Άφησε στο μπαρ όπου τα έπινε τα ρούχα του ως… εγγύηση και βγήκε στη γύρα προς αναζήτηση μετρητών!

Το περιστατικό έγινε στην Τσεχία τη Δευτέρα και η αστυνομία κλήθηκε όταν οι περαστικοί είδαν τον γυμνό άνδρα να περιφέρεται αμέριμνος ολόγυμνος σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο άνδρας φορούσε μόνο τις κάλτσες του και βρισκόταν σε μια αναζήτηση χρημάτων για να πάρει πίσω τα ρούχα του από το μπαρ που δεν τον άφηνε να φύγει έτσι, χωρίς να πληρώσει. Μιλώντας στο κινητό τηλέφωνό του, δε φαίνεται να βιάζεται και δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει το σώμα του.

gyadman2

Στο πέρασμά του βέβαια σταματούν περαστικοί και οδηγοί μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που βλέπουν τα μάτια τους. Μόλις σταματάει το σύντομο βίντεο, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ένας αστυνομικός τον πλησιάζει και ο άνδρας του εξηγεί ότι βρισκόταν σε ένα μπαρ στον απέναντι δρόμο και ότι δεν είχε να πληρώσει το λογαριασμό. Έτσι άφησε τα ρούχα του ως εγγύηση μέχρι να βρει το ποσό και να εξοφλήσει όσα χρωστούσε.

gyadman3

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι ο αστυνομικός τον άφησε ελεύθερο να… συνεχίσει το σχέδιό του! Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι το μεσημέρι ένας περαστικός κάλεσε την αστυνομία για έναν «εντελώς γυμνό άνδρα στη μέση του δρόμου». Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως αν αυτός συνελήφθη αργότερα και αν θα τιμωρηθεί για κάποιο αδίκημα. Οι αστυνομικοί πάντως τον εντόπισαν γρήγορα και ζήτησαν το λόγο ενώ αργότερα τελικά εξόφλησε την οφειλή του και έβαλε τα ρούχα του ξανά, πράγμα το οποίο ηρέμησε τους πεζούς και οδηγούς.

gyadman1