Αυτό το μπανγκαλόου το οποίο δεν έχει ηλεκτρική ενέργεια και νερό, πωλείται έναντι 500.000 λιρών και υπάρχει λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό.

Το σπίτι που βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, έχει ένα μεγάλο προνόμιο και δεν είναι άλλο από τη μοναδική του θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε μια βουνοπλαγιά κοντά στο Ντέβον και δεν έχει γίνει καμιά ανακαίνιση από τότε που χτίστηκε το 1930. Η κατασκευή βασίζεται σε ένα παλιομοδίτικο δίκτυο αερίου για θέρμανση, μαγείρεμα και φωτισμό μέσα από κάποιες παλαιού τύπου λάμπες και δίκτυο που δεν χρησιμοποιείται.

Putsborough7

Το νερό προέρχεται από τη συλλογή βρόχινου νερού το οποίο συγκεντρώνεται σε μια δεξαμενή, ενώ μια άλλη δεξαμενή χρησιμοποιείται για την αποχέτευση.

Putsborough5

Το σπίτι ανήκει στην ίδια οικογένεια εδώ και 65 χρόνια και οι κτηματομεσίτες το πωλούν τώρα για μισό εκατομμύριο λίρες. Περιγράφουν επίσης τη δυνατότητα να το αγοράσει κανείς ως μοναδική ευκαιρία.

Putsborough3

Ένας εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου ανέφερε: «Στην πλαγιά του λόφου με θέα απευθείας το Putsborough Sands με φανταστική θέα 180 μοιρών στη θάλασσα είναι το πιο εντυπωσιακό από άποψη θέας και μια πολύ ιδιαίτερη, ιδιωτική τοποθεσία».

Putsborough1«Προσβάσιμο μόνο με ένα καθορισμένο κομμάτι σε ένα χωράφι, ο χαρακτήρας και η μοναδικότητα της θέσης του είναι εμφανής πολύ πριν δημιουργηθεί το ακίνητο», αναφέρει επίσης η αγγελία. Το μεσιτικό σημειώνει επίσης ότι μπορεί να μην έχει δίκτυο για ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, αλλά το σημείο ενδείκνυται ως ιδανική ευκαιρία για να αναπτυχθεί ένα οικολογικό ενεργειακό σύστημα, αν το επιθυμεί ο αγοραστής.

Putsborough6

Η συγκεκριμένη παραλία στην οποία έχει θέα το ακίνητο έχει ψηφιστεί ως καλύτερη παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου, τέταρτη καλύτερη σε όλη την Ευρώπη και 13η παγκοσμίως σύμφωνα με το Trip Advisor. Αυτός είναι και ο λόγος της πανάκριβης τιμής του κατά τ’ άλλα απλού ακινήτου Putsborough2