Ένα παράξενο περιστατικό που προκάλεσε οργή σημειώθηκε σε παραλία της Καλιφόρνιας το Σάββατο το πρωί.

Ένα τετράχρονο αγοράκι με προσθετικό πόδι έπαιζε στην παραλία όταν κάποια στιγμή το πήραν οι γονείς του για να πάει να δει κάτι βράχια. Η οικογένεια άφησε πίσω τα υπάρχοντά της μαζί με το προσθετικό πόδι του γιου τους. Όταν επέστρεψαν όμως, το πρόσθετο μέλος έλειπε. «Πήραν τα ρούχα μου, τα παπούτσια μου και προσθετικό το πόδι μου,» είπε το μικρό αγοράκι σε τοπικό δίκτυο ενημέρωσης.

podi2

Το αγοράκι είχε βγάλει το καινούριο προσθετικό του πόδι για να βάλει ένα παλιό που είχε και το οποίο το βοηθούσε μέσα στο νερό της θάλασσας.

Η οικογένεια είχε ακουμπήσει το καινούριο πρόσθετο μέλος πάνω σε μία τσάντα καθώς κανείς δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε κάποιος να το πάρει από εκεί. Όμως έπεσαν έξω καθώς κάποιος επιτήδειος βρήκε την ευκαιρία μόλις έλειπαν και το εξαφάνισε. Η οικογένεια του 4χρονου κοίταξε μέσα από δοχεία απορριμμάτων και κοντινούς θάμνους, με την ελπίδα ότι κάποιος θα μπορούσε να το έχει πετάξει εκεί αλλά δεν έγινε έτσι οπότε και δεν βρήκαν τίποτα.

podi3

Ο πατέρας του μικρού αγοριού δημοσίευσε ένα μήνυμα για το περιστατικό εκφράζοντας τη θλίψη του. «Κάποιος άρπαξε τα πράγματα μας και εξαφανίστηκε. Κανονικά θα ήμουν πολύ αναστατωμένος. Αλλά τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Όχι μόνο άρπαξαν τη φωτογραφική μηχανή μου με όλες τις αναμνήσεις τις οποίες δε θα είμαι ποτέ σε θέση να ανακτήσω, αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι πήραν το πόδι του Liam. Ο τεσσάρων ετών γιος μου είναι τώρα χωρίς το πόδι του, λόγω αυτών των ανθρώπων. Είμαι συντετριμμένος» έγραψε στη δημοσίευσή του.

podi4

Το αγοράκι παρά το πρόβλημά του είναι σύμφωνα με τους γονείς του γεμάτο ενέργεια, παίζει ποδόσφαιρο, καράτε και κάνει δραστηριότητες με άλλα παιδιά της ηλικίας του. Τώρα θα πρέπει να περιμένει περισσότερο από ένα χρόνο για το νέο του προσθετικό πόδι και όσοι διάβασαν την ανάρτηση του πατέρα του δηλώνουν οργισμένοι από την κίνηση του κλέφτη να πάρει κάτι τέτοιο.

podi5

Οι γονείς δεν ελπίζουν βέβαια να βρεθεί ή να επιστραφεί το πόδι στο αγοράκι αλλά ήθελαν και εκείνοι με κάποιο τρόπο να εκφράσουν την απογοήτευσή τους.

podi001