Ένα αθώο κοριτσάκι έπεσε έρμαιο των ανώμαλων ορέξεων ενός 72χρονου ο οποίος πρώτα το αποπλάνησε και κατόπιν το οδήγησε στο βιασμό και σε βασανιστήρια.

Το βίντεο το οποίο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας είναι αποκαλυπτικό αφού ο 72χρονος, Ρώσος υπήκοος, ονόματι Μιχαήλ Νόβικοφ,  παρά την κακή κατάσταση της υγείας του, καθώς εμφανίζεται υποστηριζόμενος από μαγκούρα και με την ανάσα πιασμένη, έχει ήδη καταφέρει να αποπλανήσει το ανυπεράσπιστο 9χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα και με επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας κατάφερε να παρασύρει το κοριτσάκι σπίτι του με ατάκες του τύπου «έλα να δεις τα κουνέλια μου» και «να παρακολουθήσεις καρτούν στην τηλεόραση». Η συνέχεια ήταν τραγική, καθώς επιτέθηκε σεξουαλικά στην μικρούλα, την δάγκωσε την βασάνισε και την βίασε.

«Ο άνδρας απήγαγε το κορίτσι, παρασύροντάς του στο διαμέρισμά του, πολύ κοντά στον τόπο όπου έπαιζε», ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας.

«Για περίπου μία ώρα, άσκησε σωματική και σεξουαλική βία πάνω του», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το άτυχο 9χρονο κοριτσάκι πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η μικρή κατάφερε να αποδράσει μόνη της, όταν ο 72χρονος πήγε για λίγο στην κουζίνα. Κατάφερε να φτάσει μέχρι το σπίτι της όπου είπε στην μητέρα της το τι είχε συμβεί, οπότε ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.