Μια Ρωσίδα καλλονή και νικήτρια σε διαγωνισμό ομορφιάς έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις όταν είπε ότι το μυστικό της για τη νίκη ήταν ότι αρνιόταν να φάει οτιδήποτε για τέσσερις ημέρες.

Η 21χρονη φοιτήτρια Natalya Shuvalova επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες ως η νικήτρια του Miss Maxim 2016 και παραδέχθηκε ότι αρνιόταν να φάει οτιδήποτε για να έχει την τέλεια εικόνα. Η Natalya από την κεντρική Ρωσία επιλέχθηκε από τους κριτές ως το «πιο σέξι κορίτσι στη Ρωσία». Οι ίδιοι επίσης είπαν, όμως, ότι το να «πεθαίνει» κάποιος στην πείνα για να είναι όμορφος, είναι ένα κακό παράδειγμα για τις νέες γυναίκες. Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού στη Ρωσία που διοργάνωσε τον διαγωνισμό ανέφερε ότι έμεινε έκπληκτος και απογοητευμένος από αυτή τη δήλωση και πρόσθεσε ότι το να είναι υγιής μια γυναίκα είναι πάνω απ’ όλα η ομορφιά της.

Η νεαρή ήταν η τελική νικήτρια ανάμεσα σε 4.000 κορίτσια ενώ αρχικά είχε διακριθεί στις 100 πιο όμορφες και ακολούθως στις 10. Οι κριτές παραδέχονται ότι η επιλογή ήταν δύσκολη λόγω της ομορφιάς όλων των κοριτσιών αλλά τελικά διακρίθηκε η 21χρονη. Ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός σε κορίτσια από όλο τον κόσμο και όταν η Natalya ρωτήθηκε πώς προετοιμάστηκε για τον διαγωνισμό είπε «Δεν είχα φάει κάτι για τέσσερις μέρες. Τώρα θα φάω ένα τεράστιο χάμπουργκερ». Η ίδια εργάζεται ως μοντέλο και ταυτόχρονα με ημιαπασχόληση ως μαζορέτα λέγοντας ότι δεν ξέρει τι θα κάνει μόλις τελειώσει το Πανεπιστήμιο. Η συμβουλή της για τα υπόλοιπα μοντέλα που θέλουν να κάνουν καριέρα είναι να μην τρώνε μετά τις 8 το βράδυ αλλά όπως φαίνεται ήδη έχει το «αρνητικό κοινό» να την ακολουθεί μετά τις δηλώσεις της.

shuvalova000 shuvalova1 shuvalova2 shuvalova3 shuvalova4 shuvalova5 shuvalova6 shuvalova7 shuvalova8 shuvalova9