Ο 28χρονος Sasho Ristovski, υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με την κοπέλα του να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.  Δύο εβδομάδες μετά και σε ένδειξη, όπως ισχυρίστηκε, μεταμέλειας γέμισε το πρόσωπό του με δαιμονικά τατουάζ που να του υπενθυμίζουν το έγκλημά του.

Έκανε μάλιστα τα τατουάζ με τα ίδια του τα χέρια και ομολόγησε την ενοχή του για επικίνδυνη οδήγηση και απερίσκεπτη συμπεριφορά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 16χρονης φίλης του. «Δεν είχα σημάδια μετά το τροχαίο. Ήθελα μια διαρκή υπενθύμιση του ότι προκάλεσα τον θάνατο κάποιου», φαίνεται να είπε στο δικαστήριο σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο 28χρονος πρώην φύλακας έβγαινε 3 εβδομάδες με την έφηβη πριν το τραγικό τροχαίο, με το αυτοκίνητο να καρφώνεται με ταχύτητα 88 χλμ/ώρα σε ένα δέντρο. Λίγο νωρίτερα είχε αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο και ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα 210 χλμ/ώρα.

man1

«Θα σε θάψω μέχρι το τέλος της νύχτας» είχε πει στην έφηβη μετά από ένα πάρτι. «Θα σας θάψω όλους» συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους φίλους της. «Θα σε σκοτώσω σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα απόψε», είπε ξανά στη Maddison.

Ο πατέρας της ανήλικης Jon Tilyard απέτισε συναισθηματικό φόρο τιμής στην κόρη του, σημειώνοντας πως την έχει συνέχεια στο μυαλό και την καρδιά του.

man3