Αυτές οι εικόνες που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail δείχνουν σε ποιο σημείο φτάνουν μερικοί μετανάστες φεύγοντας από τη χώρα τους και περνώντας παράνομα τα σύνορα.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν τις απελπισμένες κινήσεις των μεταναστών για να αποφύγουν τον έλεγχο στα σύνορα και στα τελωνεία που θα τους στείλουν πίσω στη χώρα τους. Σκοπός τους είναι να αρχίσουν μια νέα ζωή, για παράδειγμα στις ΗΠΑ. Ακόμη και μικρά παιδιά βρίσκονται μέσα σε σκελετούς αυτοκινήτων για να περάσουν στη χώρα και να ζήσουν μια νέα ζωή. Άλλες σοκαριστικές προσπάθειες δείχνουν ακόμη και άνδρα να είναι ραμμένος μέσα σε κάθισμα ενός πανάκριβου τζιπ.

Η μηχανή του αυτοκινήτου και το ταμπλό του είναι επίσης ένα χώρος που μπορεί να κρυφτεί ένας μετανάστης για να επιτύχει το στόχο του, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες.

Οι συνοριοφύλακες πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να εντοπίσουν το πού μπορεί να έχουν κρυφτεί οι άνθρωποι που αναζητούν μια καλύτερη ζωή.

Κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική ιστοσελίδα είναι παλιότερες ακόμη και από το 2006, αλλά οι τακτικές φαίνεται πως δεν έχουν αλλάξει. Ακόμη και μέσα σε βαλίτσες έχουν βρεθεί ενήλικες και παιδιά, διπλωμένοι σε άθλια κατάσταση και διακινδυνεύοντας ακόμη και τη ζωή τους.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες…metanastes2 metanastes3 metanastes4 metanastes5 metanastes6 metanastes7 metanastes8metanastes1