Όταν ο φωτογράφος από το Μεξικό Kurt Hollander έφτασε στο Cali της Κολομβίας κατευθύνθηκε αμέσως στο ξενοδοχείο «Kiss Me» ή αλλιώς «Φίλα με».

Έζησε για δύο εβδομάδες σε μια σουίτα, έχοντας το ελεύθερο να περιπλανηθεί στις αίθουσες, όπου πίσω από κλειστές πόρτες, τα ζευγάρια ζουν τον έρωτά τους με φόντο ένα θέμα της επιλογής τους. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και πρότυπο σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο μοτίβο, εξηγεί ο φωτογράφος. Μερικοί βασίζονται σε χώρες, όπως η Ινδία, η Κίνα, η αρχαία Αίγυπτος ή ακόμα και στη ναζιστική Γερμανία ενώ άλλα δωμάτια έχουν ένα γενικό περιεχόμενο όπως ένα αρκτικό ιγκλού ή έναν υδάτινο κόσμο.

Το μοτέλ είναι διακοσμημένο με έργα από ντόπιους ζωγράφους και γλύπτες, διαθέτει πληθώρα πορνογραφικών τηλεοπτικών καναλιών και ένα κατάστημα με είδη και βοηθήματα για το σεξ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ενώ η πορνεία είναι νόμιμη στην περιοχή, ο Kurt τονίζει ότι το ξενοδοχείο είναι περισσότερο για τα απλά, νόμιμα ζευγάρια που ψάχνουν για μια λαμπερή απόδραση από την καθημερινότητα. Η διακόσμηση προσφέρει μια ευκαιρία για να ξεφύγει κανείς από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής, και για μερικούς ικανοποιεί τη φαντασίωση της εισόδου σε απρόσιτα βασίλεια.

Κάποια από τα μοτίβα και τις εικόνες μπορεί να είναι ενοχλητικά για κάποιους και για κάποιους όχι αλλά σε κάθε περίπτωση και με κάθε ευκαιρία, το ξενοδοχείο προωθεί και συμβουλεύει για ασφαλές σεξ. Επιπλέον αναφέρει ότι το «καλό σεξ», διατίθεται σε προσιτή τιμή για τους ανθρώπους όλων των φυλών, των φύλων και του σεξουαλικού προσανατολισμού. Ο φωτογράφος επισκέφτηκε όλα τα δωμάτια για να έχει μια γενική εικόνα και να παρουσιάσει την ποικιλία που προσφέρει στους πελάτες του, οι οποίοι αναζητούν κάτι διαφορετικό.

thematiakxenodox2

thematiakxenodox3

thematiakxenodox4

thematiakxenodox1

thematiakxenodox5

thematiakxenodox6

thematiakxenodox7

thematiakxenodox8

thematiakxenodox9

thematiakxenodox10