Αυτή η πληγωμένη μητέρα που θρηνεί τον θνησιγενή γιο της εδώ και πέντε χρόνια, έμαθε σχεδόν τυχαία ότι το παιδί της ήταν στην πραγματικότητα ένα κορίτσι.

Η Stacey Lamb έφτιαξε μια ταφόπλακα για το γιο της, Daniel και έκανε το όνομά του τατουάζ στο χέρι της όταν το παιδί της πέθανε στη μήτρα της στις 20 εβδομάδες.

Stacey1

Η 31χρονη αποκαλύπτει τώρα ότι κάνοντας μια συγκλονιστική γκάφα η νοσοκόμα που βρισκόταν τότε στην αναγκαστική «γέννα» το 2011 της είχε πει τότε ότι είχε γεννήσει έναν θνησιγενή γιο. Πρόσφατα όμως, ζήτησε να δει τα ιατρικά αρχεία της και έμαθε ότι το παιδί της ήταν κόρη, σύμφωνα με την Daily Record. Η Stacey είχε ήδη αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση όταν οι υπεύθυνοι για την αποτέφρωση είχαν σκορπίσει τις στάχτες του παιδιού της χωρίς την άδειά της.

Stacey2

Το σοκ της όμως όταν πληροφορήθηκε ότι κυοφορούσε κόρη ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Όλος ο κόσμος της γύρισε ανάποδα όπως αποκαλύπτει η ίδια.

«Όταν διάβασα την έκθεση της νεκροψίας, έπαθα σοκ. Περίμενα να διαβάσω «άρρεν» και όταν είδα «θηλυκό έμβρυο», εγώ απλά κάθισα και ήμουν σε κατάσταση σοκ. Σκέφτηκα, «Θεέ μου, είχα ένα κοριτσάκι! Τι πρέπει να κάνω τώρα; Κάθε φορά που το σκέφτομαι κλαίω. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Θα πρέπει να πληρώσω για να πάρετε μια άλλη ταφόπλακα για το μωρό μου;» είπε η ίδια και πρόσθεσε ότι ποτέ οι γιατροί δεν είπαν στον άνδρα της την αλήθεια για το φύλο του μωρού. Η ίδια πιστεύει ότι ίσως ήθελαν να προστατέψουν τα συναισθήματά της εφόσον πίστευε ότι το μωρό είναι αγόρι.

Stacey3

Το νοσοκομείο απαντώντας σε όσα λέει η μητέρα ανέφερε ότι συνήθως λένε στους γονείς «το παιδί» και όχι αγόρι ή κορίτσι γιατί τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να καθοριστεί σε αυτή την ηλικία. Παρ’ όλα αυτά ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση στην οικογένεια.

Stacey4 Stacey5Stacey1