Κομμάτι από το αυτί του έχασε ο 48χρονος οδηγός Paul Farr όταν διαφώνησε, μέσα στο δρόμο, με τον 37χρονο Craig Spillane.

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο στο Staffordshire και ο 37χρονος καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση για την επίθεση σε βάρος του 48χρονου ενώ ομολόγησε πως οδηγούσε ανασφάλιστο όχημα και μιλούσε στο κινητό του ενώ οδηγούσε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Paul Farr προσπαθούσε να πείσει τον 37χρονο να μην μιλά στο κινητό την ώρα που οδηγεί, κι εκείνος του επιτέθηκε.

Ο Farr, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, κατάφερε αρχικά να ακινητοποιήσει τον Spillane. Αλλά μόλις τον άφησε να φύγει, εκείνος όρμησε πάνω του και του έκοψε κομμάτι από το αυτί του με τα δόντια του, λέγοντάς του φεύγοντας «δεν είσαι και τόσο σκληρός τώρα».

Οι χειρουργοί δεν κατάφεραν να επανακολλήσουν το κομμάτι του αυτιού και ο Farr χρειάστηκε 15 ράμματα.

Στον 37χρονο επιβλήθηκε να πληρώσει και πρόστιμο 1000 λιρών ενώ θα έχει και πέναλτι έξι πόντων στην άδεια οδήγησής του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, ο Farr έκανε αρχικά νόημα στον Spillane να κλείσει το κινητό του όταν σταμάτησε δίπλα του στο φανάρι.

Μετά όμως τα πνεύματα άναψαν και οι δύο άνδρες βγήκαν από τα οχήματά τους και άρχισαν να καβγαδίζουν.

Ως γνώστης πολεμικών τεχνών ο Farr ακινητοποίησε τον 37χρονο στο έδαφος και του είπε πως δεν θα τον άφηνε μέχρι να ηρεμήσει. Μόλις όμως άρχισε να χαλαρώνει το κράτημά του, ο Spillane του επιτέθηκε και του έκοψε με τα δόντια του ένα κομμάτι του αυτιού.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, κάνοντας πίσω έφτυσε κάτι πάνω στο πρόσωπο του Farr: ήταν το κομμάτι του κομμένου αυτιού. Ο γιος του άρχισε να φωνάζει «του έκοψες το αυτί!» και έσπρωχνε τον Spillane μακριά. Φεύγοντας εκείνος του φώναξε: Χα χα, δεν είσαι και τόσο σκληρός τώρα.

Ο συνήγορός του πάντως είπε πως έχει μετανιώσει για την πράξη του.

box2 box4