Δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι, με την έννοια πως δεν θυμίζει τα ζευγάρια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα social media, νεαρές καλλίγραμμες κοπέλες σε τρυφερά ενσταντανέ με γραμμωμένους νεαρούς.

Εδώ οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίες έχουν αποχαιρετήσει προ πολλού τη νεότητά τους- και φαίνεται: ο Gerry  είναι 75 χρονών και η Darwin 70. Ο έρωτάς τους μετρά δεκαετίες- και παραμένει νεότατος και εμφανέστατος.

Τις φωτογραφίες έβαλε η Jade Beall, φωτογράφος από την Αριζόνα, και τις ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook όπου χιλιάδες άνθρωποι έκαναν like και share.

«Αρνούμαι να δεχτώ αυτή την ευρέως διαδεδομένη- κυρίως δυτική- πεποίθηση σχετικά με το τι είναι όμορφο», έγραψε η φωτογράφος στο Instagram. «Γιατί δεχόμαστε να πιστεύουμε πως κάτι πρέπει να είναι πιο όμορφο από κάτι άλλο; Γιατί δεν μπορούμε να αγκαλιάσουμε τους πάρα πολλούς ορισμούς του ωραίου;»

Αφότου οι φωτογραφίες έγιναν viral ο Gerry απηύθυνε στη Jade ένα όμορφο γράμμα: «Θέλαμε να δείξουμε πως οι ρυτίδες και το γήρας, τα σημεία του σώματος που κρέμονται δεν είναι εμπόδια στην αγάπη εκτός κι αν τους το επιτρέψει κανείς. Όπως το παλαιωμένο κρασί  ή το καλό τυρί είμαστε πιο πολύ οι εαυτοί μας και πιο ερωτευμένοι στα 70 μας απ’ ό,τι ήμαστε στα 30 ή στα 40 μας», γράφει.

orotypa3 orotypa2 orotypa1