Ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας 26 χρόνων γιόρτασε τη γέννηση του παιδιού του, παρά το γεγονός ότι οι άγνωστοι που τους συναντούσαν νόμιζαν ότι είναι πατέρας και κόρη.

Η 31χρονη Sarah Leigh-Bergin από την Αγγλία και ο 57χρονος σύζυγός της συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004 όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 45 και παντρεύτηκαν 7 χρόνια αργότερα. Αν και μερικά μέλη από την οικογένεια και διάφοροι φίλοι τους, είχαν τις επιφυλάξεις τους αρχικά, τώρα υποστηρίζουν πλήρως τη σχέση τους.

Η Sarah η οποία είναι 26 χρόνια νεότερη από το σύζυγό της, αναγκάζεται, όπως λέει η ίδια, να… διορθώνει συνεχώς τον κόσμο που νομίζει ότι ο σύντροφός της είναι ο πατέρας της. Έτσι, όταν το ζευγάρι άρχισε να προσπαθεί για ένα μωρό, ήξεραν ότι θα δεχτούν σχόλια για τον Mike, όπως ότι είναι ο παππούς του παιδιού τους.

Λόγω ενός προβλήματος υγείας του 57χρονου, ήταν αδύνατο για εκείνους να συλλάβουν με φυσικό τρόπο αλλά αρνήθηκαν να τα παρατήσουν και να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους. Βρήκαν μια κλινική στη Νορβηγία και μετά από 3 προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, η νεαρή έμεινε έγκυος τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Οι δύο τους έγιναν γονείς στις 5 Ιουνίου και τώρα το ζευγάρι δηλώνει τρισευτυχισμένο και μοιράζεται την ιστορία του.

Θέλουν όπως λένε να δείξουν σε άλλα ζευγάρια ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δώσουν κουράγιο σε όσους προσπαθούν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. «Εγώ και ο Mike έχουμε αντιμετωπίσει τη γνώμη πολλών επικριτών κατά τη διάρκεια της σχέσης μας και μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη διαφορά της ηλικίας μας ενοχλητική. Αλλά στην πραγματικότητα, είμαστε απλά ένα φυσιολογικό ζευγάρι που αγαπάει ο ένας τον άλλον άνευ όρων», δήλωσε η 31χρονη. orpaidi2 orpaidi3 orpaidi4 orpaidi5 orpaidi6 orpaidi7