Τη «ζούγκλα» που επικρατεί πολλές φορές στους δρόμους γνώρισε από πρώτο χέρι μια μαθητευόμενη οδηγός στη Ρωσία, όταν ένας επιθετικός οδηγός την απείλησε με μαχαίρι αλλά και με το… μόριό του, επειδή ενοχλήθηκε από τον τρόπου που οδηγούσε.

Η κάμερα στο παρμπρίζ κατέγραψε τη στιγμή που ο 34χρονος Ρώσος βγήκε οργισμένος από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε με επιθετικές διαθέσεις προς το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο, θυμωμένος επειδή πήγαινε σιγά.

Στο βίντεο ο άνδρας φαίνεται να «κλείνει» το εκπαιδευτικό όχημα με το τζιπ του και στη συνέχεια να φωνάζει στον εκπαιδευτή και την κοπέλα. Επιχειρεί μάλιστα να ανοίξει τις πόρτες του αυτοκινήτου αλλά τις βρίσκει κλειδωμένες.

Αρχικά δείχνει πως είναι έτοιμος να φύγει και κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του αλλά το ξανασκέφτεται και επιστρέφει στο εκπαιδευτικό όχημα, βγάζει το όργανό του από το παντελόνι και το κουνά απειλώντας τον εκπαιδευτή και τη μαθητευόμενη οδηγό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας συνέχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο και ο εκπαιδευτής κάλεσε την αστυνομία που τον συνέλαβε.

shocjak1 shocjak2 shocjak3 shocjak4 shocjak5 shocjak6 shocjak7 shocjak8 shocjak9