Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια νεαρή γυναίκα κολυμπά με μόλις ένα λεπτό φύλλο πλαστικού διαχωριστικού για να μην γίνει η γευστική απόλαυση ενός κροκόδειλου πέντε μέτρων.

Όπως το θηρίο αλμυρού νερού κοιτάζει απειλητικά μέσα από το κλουβί του, οι περισσότεροι θα ήταν τρομοκρατημένοι αν ήταν στην άλλη πλευρά. Όχι όμως και η Καναδή Franny Plumridge η οποία είπε ότι αισθάνθηκε καθαρό ενθουσιασμό, όταν το ζώο κολύμπησε τόσο κοντά παρά το γεγονός ότι ήταν σε θέση να… μετρήσει κάθε ένα από τα δόντια του κροκόδειλου, όταν αυτός κοίταξε ίσια στα μάτια της. Το θηρίο «δέσποζε» πάνω της όταν η Franny εισήλθε στον φυσικό οικότοπό του, αλλά παρέμεινε ήρεμη και συγκεντρωμένη.

korkod2

Η 26χρονη η οποία επισκέφτηκε το Crocosaurus Cove στο Ντάργουιν στην Αυστραλία, δήλωσε:

«Ήταν συναρπαστικό να είμαι τόσο κοντά σε ένα τέτοιο πλάσμα. Είναι τόσο σπάνιο να βλέπουμε ένα τέτοιο επικίνδυνο ζώο σε τέτοια κοντινή απόσταση. Είδα κάθε πτυχή της πλάτης του. Θα μπορούσα να μετρήσω τα δόντια του και να εξετάσω κατ’ ευθείαν στα μάτια του, καθώς κοίταξε ακριβώς σε μένα. Αλλά αυτή η εμπειρία σίγουρα ήταν συγκινητική. Ένιωσα τόσο μικρή δίπλα σε ένα τέτοιο πλάσμα. Συνολικά ήταν μια πολύ τρελή και μοναδική εμπειρία» αναφέρει η 26χρονη. Η Franny είναι μια γυναίκα περιπετειώδης, σέρφερ και της αρέσει να μαγνητοσκοπεί τις περιπέτειές της. Έχει την έδρα της στην Αυστραλία και διατηρεί το δικό της blog με τις περιπέτειές της.

korkod3

Η ίδια πρόσθεσε: «Εγώ δεν ήμουν τόσο νευρική όσο περίμεναν. Έχω ήδη ακολουθηθεί από μια αρκούδα, ενώ έκανα πεζοπορία στον Καναδά και κάνω συνέχεια καταδύσεις σε μια περιοχή της Αυστραλίας που θεωρείται επικίνδυνη για καρχαρίες».

korkod1