Μια πολυεθνική χειρουργική ομάδα από ένα δημόσιο νοσοκομείο της Βρετανίας θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την ενωμένη Ευρώπη.

Αμέσως μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος όπου υπερίσχυσε το Brexit, τα μέλη που απαρτίζουν την συγκεκριμένη χειρουργική ομάδα ανέβασαν μια φωτογραφία όπου φαίνονται να κρατούν στα χέρια τους, ένα πλακάτ στο οποίο αναγράφεται ο τόπος καταγωγής του καθενός. Πρωταγωνιστές της φωτογραφίας είναι τρεις Ισπανοί νοσηλευτές, ένας Ιρλανδός ακτινολόγος, ένας Γερμανός αναισθησιολόγος, ένας Έλληνας ειδικός ουρολόγος και ένας Βρετανο-πακιστανός ουρολόγος

Την φωτογραφία ανέβασε ο Junaid Masood, που εργάζεται στο νοσοκομείο που βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο, στέλνοντας το μήνυμα ότι «Εμείς είμαστε η Ευρώπη».

«Σήμερα εργαστήκαμε σκληρά βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων! Αυτό είναι που κάνουν οι φίλοι μας από την Ευρώπη για το εθνικό σύστημα υγείας. Ας μιλήσουμε για το πώς θα συνεργαστούμε μαζί και να μην είμαστε μία διαιρεμένη κοινωνία. Η μετανάστευση είναι η ραχοκοκαλιά του εθνικού συστήματος υγείας που όλοι αγαπάμε και πρεσβεύουμε, και είναι καλή για την κοινωνία μας και τη χώρα!!», σημείωσε.

Η φωτογραφία φυσικά έχει γίνει ήδη viral στα κοινωνικά δίκτυα.

2 1