Ένα νιόπαντρο ζευγάρι, ο 26χρονος Kaz και η 34χρονη Mariko Yamaguchi από την Ιαπωνία ήθελαν να διασφαλίσουν ότι το 400 ημερών ταξίδι του μέλιτός τους θα απαθανατιζόταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι, αντί για selfie και συνεχείς πόζες για να βγουν οι φωτογραφίες, το ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει ένα drone και να τραβήξει εκπληκτικά εναέρια πλάνα. Από τον Ιούλιο του 2015 το ευτυχισμένο ζευγάρι μοιράζεται τις εικόνες από το drone στη σελίδα τους στο Facebook και στο blog τους, «Honeymoon Traveler».

«Όταν σχεδιάζαμε το ταξίδι για το μήνα του μέλιτος είδαμε κάποια εναέρια πλάνα που είχαν ληφθεί από ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος στο YouTube. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να τα αναμείξουμε με selfies και να το κάνουμε ακόμη πιο επικό», λέει ο γαμπρός.

Το ζευγάρι απαθανατίζει τις περιπέτειες του σε διάφορες εκπληκτικές τοποθεσίες, από τη Μποτσουάνα μέχρι την Καππαδοκία στην Τουρκία, τους χορούς με τους ντόπιους στην Αιθιοπία και τα χιονισμένα βουνά στο Τρόμσο της Νορβηγίας. Οι ίδιοι λένε ότι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσει κανείς ένα drone απ’ ό,τι φαίνεται. Κάνει λήψεις περίπου 20-30 λεπτά την ημέρα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Αυτό είναι το τρίτο drone που χρησιμοποιούν καθώς το πρώτο το έχασαν σε ένα χιονισμένο βουνό στη Νορβηγία, ενώ το δεύτερο συνετρίβη σε ένα φαράγγι στη Ναμίμπια.

Παρά το κόστος των drones, το ζευγάρι όπως αναφέρει, ταξιδεύει με έναν πολύ αυστηρό προϋπολογισμό. «Είμαστε ταξιδιώτες με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, και μένουμε σε ξενώνες με κάτω από 10 δολάρια», είπε ο κ Yamaguchi.

Το ζευγάρι δημοσιεύει τις φωτογραφίες του στο blog του και μοιράζεται την ιστορία του…

drone1 drone2 drone3 drone4 drone5 drone6 drone7 drone8 drone9 drone10 drone11 drone12 drone13