Στην ομάδα των υποστηρικτών της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τάσσεται και ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, γνωστός από τις εμφανίσεις του στο ρόλο του Τζείμς Μποντ.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από άλλους διάσημους βρετανούς σταρ, ο Ντάνιελ Κρεγκ έρχεται να ενισχύσει την καμπάνια κατά του Brexit, φωτογραφιζόμενος με ένα t-shirt που γράφει:

«Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί. Καμία χώρα δεν μπορεί να μείνει μόνη της. Ψηφίστε για την παραμονή στις 23 Ιουνίου».

tillmans

Εκτός από τον «007» κι άλλοι σταρ έχουν ταχθεί κατά του Brexit όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Ζούμε σε έναν αλληλεξαρτώμενο κόσμο γεμάτο δυναμική όπου, μαζί, ως λαός, είμαστε ισχυροί. Για τα παιδιά μας και τα παιδιά τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε παγκόσμια προβλήματα από κοινού και όχι μόνοι», τόνισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η καμπάνια «Britain Stronger In Europe» (Βρετανία ισχυρότερη μέσα στην Ευρώπη).

«Είχα το προνόμιο να παίξω και να ζήσω στη Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Παρίσι, με συμπαίκτες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο», πρόσθεσε ο άλλοτε παίκτης της Manchester United χαιρετίζοντας την υποδοχή που του επιφύλαξαν «οι μεγάλες αυτές ευρωπαϊκές πόλεις».

«Για όλους αυτούς του λόγους θα ψηφίσω υπέρ της παραμονής» στην ΕΕ, καταλήγει ο βρετανός πρώην διεθνής την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μάχη στήθος με στήθος στο δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.