Συγκίνηση προκαλεί στην κοινότητα του διαδικτύου η φωτογραφία ενός βρέφους, ενός κοριτσιού μόλις τριών εβδομάδων, που φαίνεται να χαμογελά ακουμπισμένο τρυφερά σε γάντια μηχανής.

Αυτό που έχει προσελκύσει τους εκατομμύρια χρήστες που την έχουν δει δεν είναι μόνο το αξιολάτρευτο μωρό αλλά και η παράξενη «αγκαλιά» των γαντιών, που ανήκουν στον πατέρα της μικρής Aubrey. Ο Hector Daniel Ferrer Alvarez, από τη Φλόριντα, δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει καθώς έφυγε από τη ζωή ένα μήνα πριν τη γέννηση της κόρης του.

«Ο μπαμπάς της αγαπούσε τη μηχανή του. Πάντα φορούσε όλο τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, ήθελε να οδηγεί με ασφάλεια. Δεν ρίσκαρε καθόλου καθώς περίμενε το μωρό. Αλλά δεν θα κρατήσει ποτέ την κόρη του στην αγκαλιά του», έγραψε η φωτογράφος Kim Stone στο Facebook. «Έχασε τη ζωή του ένα μήνα πριν τη γέννηση της μικρής εξαιτίας κάποιου που θεωρούσε φίλο. Λένε πως όταν τα μωρά χαμογελούν στον ύπνο τους, τους μιλούν οι άγγελοι. Πιστεύω πως ίσως να είναι αλήθεια», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη Stone, η φωτογράφιση προέκυψε επειδή η γιαγιά της Aubrey είναι γειτόνισσά της. «Κάνω συχνά τέτοιες φωτογραφίσεις αλλά αυτή τη φορά πραγματικά ήθελα να προσευχηθώ πριν τις λήψεις», έγραψε η Stone στο blog της. «Η μητέρα είναι συναισθηματικά ράκος. Ήθελε να χρησιμοποιηθούν αυτά που φορούσε ο μπαμπάς στη μοτοσικλέτα του, κάτι που ο ίδιος αγαπούσε. Έτσι έκανα αυτή την εικόνα, είναι καλή, αλλά όχι τέλεια. Την  ανέβασα στα social media με την άδεια της μητέρας κι έγινε viral», πρόσθεσε.

«Κάθε προσευχή από οποιονδήποτε ελαφρύνει λίγο το βάρος που εγώ κουβαλώ. Είναι ακόμα μια στιγμή ηρεμίας, ένα λιγότερο δάκρυ μου», είπε η συντετριμμένη μητέρα στη φωτογράφο.

Στη σελίδα GoFundMe που άνοιξε για την οικογένεια αναφέρεται πως ο 25χρονος Hector ανυπομονούσε για τις επικείμενες αλλαγές στη ζωή του, πριν η μοίρα του παίξει το δικό της παράξενο παιχνίδι. «Μοιραζόταν με τη σύντροφό του την αγάπη για τις μηχανές και προγραμμάτιζαν μαζί οικογενειακές βόλτες όταν θα ήταν η Aubrey αρκετά μεγάλη. Πάντα φορούσε όλα τα απαραίτητα όταν ανέβαινε στη μηχανή του, επέμενε πολύ στα ζητήματα ασφάλειας και ήθελε δίνει το καλό παράδειγμα».

life3 life2 life5 life6 life4 life8 life7 life1