Η Papia είναι με δύο πελάτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, η Asma γεννήθηκε μέσα στον οίκο ανοχής και τώρα εργάζεται σε αυτόν και η Kajol κρατάει το μόλις 6 μηνών μωρό της και δίπλα της είναι ξαπλωμένος ένας πελάτης. Οι φωτογραφίες μέσα στον οίκο ανοχής Kandapara στην περιοχή Tangail, 98 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα, είναι σοκαριστικές.

Bangladesh2

Το Μπαγκλαντές είναι μία από τις λίγες μουσουλμανικές χώρες του κόσμου που η πορνεία είναι νόμιμη. Ο οίκος ανοχής Kandapara βρίσκεται εδώ και 200 χρόνια στην περιοχή Tangail. Το 2014 οι αρχές κατεδάφισαν τον οίκο ανοχής, αλλά αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με πρωτοστάτη την Εθνική Ένωση Γυναικών Δικηγόρων του Μπαγκλαντές ζήτησαν την εκ νέου κατασκευή του οίκου ανοχής καθώς πολλές από τις ιερόδουλες έχουν γεννηθεί εκεί και δεν έχουν πού αλλού να πάνε.

Bangladesh3

Η Washington Post επισκέφθηκε τον παλαιότερο οίκο ανοχής και τον δεύτερο μεγαλύτερο του Μπαγκλαντές και κατέγραψε τη ζωή των γυναικών που ζουν εκεί.

Bangladesh4

Τα κορίτσια αυτά έρχονται από φτωχές οικογένειες και συχνά είναι θύματα σωματεμπορίας. Όταν είναι σε ηλικία 12 μέχρι 14 ετών, απαγορεύεται να βγαίνουν έξω από τον οίκο ανοχής και δεν έχουν πρόσβαση στα χρήματα που κερδίζουν. Μετά από πέντε περίπου χρόνια, που έχουν ξεπληρώσει τα χρέη τους, είναι ελεύθερες να φύγουν, όμως εκείνες επιλέγουν να μείνουν εκεί καθώς είναι κοινωνικά στιγματισμένες και είναι δύσκολο έως και ανέφικτο να έχουν μία φυσιολογική ζωή πέρα από τα τείχη του οίκου. Έτσι επιλέγουν να συνεχίσουν να ζουν εκεί, να εργάζονται και να στέλνουν χρήματα στις οικογένειές τους.

Bangladesh5 Bangladesh6 Bangladesh7 Bangladesh1 Bangladesh8 Bangladesh9